پخش زنده
امروز: ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ٣:٢٨:٤٥
کمیسیون مشترک مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان های مرکزی و لرستان در اراک برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ استاندار مرکزی در این نشست گفت: مشکل اصلی قاچاق کالا و ارز توسط خودروهای سبک، اختلال در امور اقتصادی کشور و اختلال در جان و مال مردم است؛ رفتار این خودروها در جاده ها بسیار خطرناک است زیرا که باعث سرعت بسیار و بدون ملاحظه در جاده ها تردد می کنند.
آقازاده افزود: موضوع قاچاق کالا و ارز مربوط به دو استان نمیشود بلکه این مشکل مربوط به بیشتر استانها و مخصوصاً استان های مرزی است.
وی تصریح کرد: اینکه ستاد مرکزی در واقع سیاست وحدت رویه را در کل کشور اجرا می کند پیشنهاد خوبی است ولی باید به اصل مشکل که همان اختلال در امور اقتصادی کشور است رسیدگی شود.
استاندار مرکزی گفت: باید به علت و معلول قاچاق کالا توجه شود که در حال حاضر بیشتر با معلول مواجه هستیم زیرا کشور در حال حاضر با پدیده تحریم روبهرو است و قاچاق کالا ناخواسته رخ می دهد پس باید با قاچاقچیان برخورد کرد
آقازاده افزود: برای حل این مشکل کمیسیون مشترکی بین دو استان تشکیل شود و همچنین در جلسات شورای تامین استان ها که مسئولان حضور دارند، هماهنگی های لازم بین دو استان صورت گیرد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان نیز گفت: پدیده قاچاق کالا و ارز توسط ماشین های سبک یا به اصطلاح عامیانه شوتی رخدادی نامیمون است که هم جان خود و دیگران را به خطر میاندازند و هم در اقتصاد کشور اختلال ایجاد می کنند.
ثمینی افزود: نیروی انتظامی استان لرستان تمام سعی و تلاش خود را برای جلوگیری از این افراد انجام میدهد به طوری که در سال گذشته در استان لرستان بیش از هزار خودروی قاچاق کالا توقیف شده است.
وی تصریح کرد: در پنج ماهه ابتدای سال جاری نیز تا پایان مرداد ماه هزار و پنج دستگاه خودرو حامل کالای قاچاق سال گذشته در این استان توقیف و ۴۶۰ خودروی قاچاقبر نیز امسال به چنگال قانون گرفتار شده است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان گفت: حل این موضوع و وحدت همه استانها را می طلبد تا از مبدا به سوی مقصد همه استان ها به طور واحد یک تفکر و یک بینش و یک تصمیم واحد داشته باشند و اجرا کنند.