به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما از کابل؛
رئیس جمهور افغانستان از کشته شدن هزار نفر از اعضای طالبان در یک هفته اخیر در این کشور خبر داد.
"اشرف غنی" امروز در نشستی در کابل گفت : در یک هفته اخیر و پس از توقف مذاکرات صلح، هزار نفر از اعضای طالبان براثر عملیات نظامیان افغان در مناطق مختلف این کشور کشته شدند که مسئول کشته شدن آنها ، رهبران سیاسی این گروه است.
وی تصریح کرد : هم اکنون نظامیان افغان مستقل عملیات انجام می دهند و 98 درصد عملیات های نظامی بدون مشارکت نیروهای خارجی انجام می شود.
مذاکرات صلح آمریکا با طالبان یک هفته قبل با پیام توئیتری "دونالد ترامپ" متوقف شد.
از سوی دیگر " سهیل شاهین " سخنگوی دفتر طالبان در قطر در جدیدترین پیام خود اعلام کرد: طالبان برای مذاکرات میان افغان ها آماده است مشروط براینکه ابتدا مسئله اشغال افغانستان حل و فصل شود.
پیش از این طالبان در واکنش به توئیت ترامپ مبنی بر توقف مذاکرات صلح آمریکا با طالبان اعلام کرده بود که جنگ طالبان تا پایان اشغال افغانستان و خروج کامل نظامیان خارجی ادامه می یابد.
خبر دیگر اینکه نظامیان افغان با اجرای عملیات در استان فراه در غرب افغانستان، شهرستان " انار دره " را که یک هفته پیش به اشغال طالبان در آمده بود دوباره به کنترل خود در آوردند و این شهرستان از تصرف طالبان خارج شد.
"محب الله محب" سخنگوی فرماندهی پلیس استان فراه امروز اعلام کرد: در گیری در اطراف شهرستان انار دره با طالبان به شدت ادامه دارد و تاکنون شانزده عضو طالبان کشته شدند.
خبر دیگری به نقل از دفتر مطبوعاتی وزارت دفاع افغانستان حاکیست: "حسن پنجابی" مسئول مطبوعاتی گروه داعش در افغانستان بر در اثر حمله هوایی نظامیان افغان در شهرستان "خوگیانی " استان ننگرهار به هلاکت رسید.
وزارت دفاع افغانستان خاطر نشان کرد : حسن پنجابی از اعضای کلیدی داعش برای جذب نیرو از طریق رسانه ها و شبکه های اجتماعی فعالیت می کرد.