پخش زنده
امروز: -
دختری که با خود سوزی تیتر یک رسانه ها می شود و پزشکی که در سکوت خبری یک سال بازداشت است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ فضای مجازی با پرداختن کاذب به دختری که خودسوزی کرده سعی در منحرف کردن اذهان عمومی دارد و در همین فضا دانشمندی ایرانی که یکسال است در سکوت خبری در آمریکا ظالمانه دربند است.
چند روزی است که خودسوزی سحر خدایاری معروف به دختر آبی در مقابل دادگاه انقلاب تیتر یک خبرگزارهای داخلی و خارجی و حتی برخی از صفحات مجازی هنرمندان ، ورزشکاران و فعالان سیاسی کشور شده است.
در ابتدا یکی از خبرگزاری داخلی علت خودسوزی این دختر 29 ساله را ورود به استادیوم ورزشی و 6 ماه حبس اعلام می کند و پس از آن موجی خبری به راه می افتاد که برخی از شبکه های وابسته مخالف نظام جمهوری اسلامی ایران با تحریک احساسات جامعه به خصوص زنان درصدد بهره برداری سیاسی علیه کشور در راستای منافع خود می شوند.
در این هیاهوی خبری، حتی سلبریتی که سالها کمتر از وی کاری منتشر شده، شاید به دلیل دیده شدن دوباره، فرصت را غنیمت شمرده و با انتشار مطلبی به ظاهر همدردی با فوت دختر آبی و اینکه از برخی هم صنفان خود عقب نیفتد و آمار تعداد مخاطبان صفحه مجازیش را بالا ببرد، این بار حتی پا را فراتر گذاشته و به ساحت مقدس امامی توهین می کند که برای آزادگی و مبارزه با ظلم و دورویی از تمام دلبستگی های خود گذشت.
اما این هنر پیشه گویا فراموش کرده که در کشوری زندگی می کند که مردمش از کودکی نام علی و اولادش را بر سر زبان می آورند و امام حسین علیه السلام برای آنان اسطوره و آزاد مردی است، که روزی الگوی جوانان آنان در دفاع از آب و خاک و ناموس این مرز و بوم بوده و هست.
سحر خدایار که هنگام ورود به ورزشگاه با پلیس درگیر می شود، روز بررسی اتهامش مبنی بر فحاشی و درگیری با پلیس، قبل از اینکه دادگاهی برای وی تشکیل شود، خودسوزی می کند و به گفته خانواده اش سابقه حتی خودکشی و مصرف داروهای اعصاب داشته امروز با خبری کذب و البته با هدف ماهی گرفتن از آب گل آلود برای برخی نقل محافل شده، اما کمتر کسی شاید از چهره های شاخص هنری و ورزشی از فوت همین چند روز گذشته مادر دکتر مسعود سلیمانی در غم اسارت فرزند ابزار تاسف و همدری کرد .
دکترای هماتولوژی، استاد تمام دانشگاه تربیت مدرس، از محققان برجسته زیست فناوری و حوزه سلولهای بنیادی، استاد برگزیده کشوری، یکی از صد دانشمند پراستناد جهان، صاحب 12 جلدکتاب و بیش از 550 مقاله معتبر در زمینه مهندسي بافت و سلول درمانی حدود یکسال است که دربازداشت ناجوانمردانه دولتمردان آمریکایی است و با وجود تمام زحماتی که برای این مرز و بوم کشیده، نه هشتکی برای آزادی وی در فضای مجازی به راه افتاد و نه سلبریتی به دفاع از وی برخواسته است.
مسعود سلیمانی 30 مهر 97 به دعوت موسسه مایوکلینیک به آمریکا می رود که در همان کشور بازداشت می شود، نه در زندان که در بازداشتگاه، هم بند با جانیان، اشرار و قاچاقچیان و دادگاه وی بارها به تعویق افتاده است.
حال سوال اینجاست چرا فضاسازی ها به سمتی می رود که از زندگی دانشمندی که با دانشش زندگی می بخشد به راحتی می گذریم و قهرمانان واقعی و کاذب را اشتباه می گیریم؟