پخش زنده
امروز: -
سرپرست فرمانداری فاروج گفت : سرانه آرد این شهرستان ، کم نیست و برابر و حتی کمی بیش از متوسط سرانه استان است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خراسان شمالی سرپرست فرمانداری فاروج در نشست مشترک با خبازان ، دهیاران و روسای شورهای شهرو روستا و اتحادیه خبازان با اشاره به خواسته مردم در دهگردشی ها، مبنی بر تغییر نیافتن قیمت نان گفت: اگر در روستا و منطقه ای، سرانه اعلام شده پاسخگو نباشد، آن را افزایش خواهیم داد.
مسعود صادق تیتکانلو از دهیاران خواست فرم های بازدید را هر هفته یکبار با حضور در نانوایی ها پر کنند. تا سهمیه ها به صورت مطلوب تنظیم شود.
وی وجود نانوایی ها در شهر را واجب تر از ادارات دانست وافزود: حق مردم در اولویت است و تخلف خروج آرد از نانوایی وعرضه خارج از شبکه، دزدی ازجیب مردم است وهیچ گاه قابل گذشت نیست و پلمپ خواهدشد.
سرپرست فرمانداری فاروج با اشاره به کاهش بسیارزیاد سهمیه خانه پزی ونصف شدن سهمیه عشایری در شهرستان برای افزایش سهمیه نانوایی ها گفت: هرماه سهمیه های نانواها بازبینی می شود و سهمیه متخلفان، کاهش می یابد.
صادق، از بررسی مشکلات خبازی ها در یک هفته اخیر خبر داد و گفت: سرانه آرد در شهرستان کم نیست و برابر و حتی کمی بیش از متوسط سرانه استان است.
وی سهمیه آرد یارانه ای و نیمه یارانه ای را در مجموع 9ونیم کیلوگرم اعلام کرد و افزود: این سرانه باید پاسخگوی مصرف مردم باشد اماگزارش عرضه خروج از شبکه درشهرستان داریم که آن هم به دلیل اختلاف بالای قیمت آردآزادبا آردیارانه ای است که تذکرات لازم به واحدهای متخلف واتحادیه اعلام شد.
افتخاری سرپرست صنعت معدن تجارت فاروج نیز یکی از مشکلات اساسی خبازان را سهل انگاری درباره قوانین و دستورالعمل های صنفی برشمرد وگفت: در80روز کاری تابستان، 431گشت مشترک و نوبه ای داشتیم که پنج پرونده تخلف کم فروشی، دو مورد رعایت نشدن قانون و دستورالعمل های صنفی و 23 مورد رعایت نشدن ساعات پخت و پنج مورد تعطیلی خودسرانه داشتیم که جریمه "کسر سهمیه آرد" را در پی خواهد داشت.
وی گفت: موضوعات 18 مورد شکایت و گزارش مردمی با سامانه 124 هم کم فروشی، تعطیلی خودسرانه، رعایت نشدن ساعات پخت و دستورالعمل های بهداشتی و تعطیلی غیرمجاز بود.
رئیس اتحادیه نانوایان فاروج هم گفت: استاندارد صدور مجوز ایجاد نانوایی برای هر هزار و100نفر، یک نانوایی است ولی در شهرستان 55هزار نفری فاروج 89نانوایی داریم که 27 واحد مربوط به شهر فاروج است.
غلام زاده، عمده مشکلات نانوایان را کمی سهمیه و پایین بودن کیفیت آرد، نبودن صرفه اقتصادی، افزایش قیمت هزینه های جانبی از جمله خمیرمایه و حقوق کارگران برشمرد.