خروج ۱۳۰۰شرکت از فهرست شرکتهای دانش بنیان کشور
۱۳۰۰شرکت به دلیل ارتقا نیافتن از فهرست شرکتهای دانش بنیان کشور خارج شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست
جمهوری
در نشست هم اندیشی و بررسی مشکلات شرکت های دانش بنیان و فناور در مشهد گفت: معیارهای کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت های دانش بنیان با هدف افزایش سطح کیفی فعالیت شرکت ها هر سال 5درصد نسبت به سال قبل سختگیرانه تر می شود.
دکتر سیدمحمد صاحبکار خراسانی افزود: به همین دلیل این تعداد شرکت که پس از 2تا3 سال فعالیت، متقاضی تمدید ارزیابی بوده اند به دلیل نیافتن ارتقای لازم و نداشتن شاخص های اعلام شده از لیست این کارگروه به عنوان شرکت دانش بنیان خارج شده اند.
وی افزود: هم اکنون چهارهزار و ۵۰۸شرکت دانش بنیان در کشور تحت این عنوان شناخته شده و مجوز دارند که مورد ارزیابی و حمایت های توانمند سازی قرار می گیرند.
دکتر صاحبکار خراسانی گفت: سختگیری در تعیین معیارهای تخصصی برای شرکت های دانش بنیان با هدف هدایت این شرکت ها به سوی ارتقای مداوم است به همین دلیل علاوه بر سخت گیری در ارزیابی شاخصه ها و معیارها، معیارهای تخصصی به همه شرکت های دارای مجوز به صورت آنلاین اعلام می شوند.
وی افزود: همه فعالیت های شرکت ها به صورت کامل شفاف سازی شده و هم اکنون پرونده یک هزار شرکت برای بررسی و ارزیابی برای تمدید و صدور مجوز در دست بررسی است.
دکتر صاحبکار خراسانی با بیان اینکه هر ماه یک هزار پرونده شرکت ها در این مرکز بررسی می شود اظهار داشت: ۴۰۰پرونده از این تعداد مربوط به ارزیابی و ۶۰۰ پرونده نیز مربوط به برنامه های حمایتی است.
وی گفت: با هدف تسهیل خدمت به شرکت های دانش بنیان از کارگزاران ارزیاب در بخش خصوصی کمک گرفته شده و روند ارزیابی شرکت ها در دو مرحله منطقه ای و ملی انجام می شود که در همه بخش ها تلاش می شود بهترین خدمات در کوتاهترین مدت ارائه شود.
رئیس مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: هم اکنون ارزیابی شرکت های دانش بنیان بین ۲تا سه ماه زمان می برد که با هدف ارائه مدت زمان کافی به شرکت ها برای جمع آوری و تکمیل اطلاعات تعیین شده است.
دکتر صاحبکار خراسانی اظهار داشت: تشکیل انجمن شرکت های دانش بنیان خراسان رضوی نشان دهنده بلوغ این استان و شرکت های دانش بنیان آن است که امیدواریم شاهد تحول و پیشرفت چشمگیر در این زمینه باشیم.
در این نشست نمایندگان شرکت های دانش بنیان به بیان مشکلات، خواسته ها و انتظارات خود پرداختند.
انجمن شرکت های دانش بنیان استان خراسان رضوی به میزبانی پارک علم و فناوری خراسان تشکیل شده است.