بانوان شهر رودیان شاهرود بر اساس یک سنت 300 ساله ، در دهه اول محرم پس از مراسم عزاداری در حسینیه آقاقنبر با غذای نذری آبگوشت پذیرایی می شوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مهین دخت عامری، متولی حسینیه آقا قنبر گفت : تا هفتم محرم هر روز تا 2 هزار نفر پذیرایی می شوند و از هفتم محرم به بعد این تعداد به 3 هزار و 500 نفر می رسد. عامری افزود: برای پخت این آبگوشت در دهه اول محرم در مجموع 130 کیلوگرم حبوبات، 100 کیلوگرم رب گوجه فرنگی، 200 کیلوگرم سیب زمینی، 150 کیلوگرم پیاز و بیش از 50 گوسفند مصرف می شود. به گفته عامری، هزینه های این آبگوشت از محل کمک های خیران و موقوفات حسینیه تامین می شود. عامری افزود: این آبگوشت بر اساس نذر بانویی به نام دختر حاج آقا نظر انجام می شود. به گفته عامری ، 70 بانوی خادم در آماده سازی، پخت و توزیع این آبگوشت مشارکت دارند.