گیلان
پخت غذای نذری در روز تاسوعای حسینی
مردم شهرستان های صومعه سرا ، سیاهکل و شاندرمن با پخت غذای نذری از عزاداران حسینی پذیرایی کردند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ رییس هیات امنای مسجد امام حسین (ع) صومعه سرا گفت : بر اساس یک سنت حسنه مردم صومعه سرا با پخت 30 دیگ غذای نذری در این مسجد در ایام تاسوعا و عاشورا از عزادارن حسینی پذیرایی می کنند.
خسرو رمضانپور افزود : 30 میلون تومان هزینه تهیه غذای نذری را خیران صومعه سرا تامین می کنند.
همچنین اهالی روستای تازه آباد جنگاه سیاهکل هرساله در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی با پخت 15 هزار پرس غذای نذری در مسجد صاحب الزمان (عج) این روستا از عزاداران حسینی پذیرایی می کنند.
هزینه پخت غذای نذری را اهالی روستای تازه آباد جنگاه و خیران منطقه تامین می کنند.
یک خیر شاندرمنی نیز هر ساله با پخت 7 تن آش نذری در تاسوعای حسینی از 500 هزار نفر از ارادتمندان امام حسین (ع) از ماسال و شهرهای اطراف که برای عزاداری می آیند پذیرایی می کند.