• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۲۰۱۰۵
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۰
بین الملل » آمریکا
طوفان دوریان در آمریکا

بازماندگان باهامایی: ما هیچ آب و غذایی نداریم

بی بی سی: گویی در باهاما بمب اتمی منفجر شده است

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما‎؛ پایگاه اینترنتی روزنامه گاردین چاپ انگلیس در گزارشی به قلم الیور لاگنلند نوشت: سکوت در امتداد بزرگراه گرند باهاما، تنها جاده اصلی این جزیره، نگران کننده و اضطراب آور است و این سکوت تنها توسط کامیون‌هایی که گاه به گاه به سمت شرق حرکت می‌کنند، شکسته می‌شود. جنگل‌های هر دو طرف جاده که زمانی پرتراکم بودند اکنون به شاخه‌های بدون برگ تبدیل شده اند. از خانه‌ها و ساختمان‌های دولتی تنها پایه‌های بتونی آن‌ها باقی مانده است. ماشین‌ها و هواپیما‌های جت کوچک براثر وزش باد ۱۸۵ مایل بر ساعت (نزدیک به ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت) به ضایعات تبدیل شده اند و تنها لاشه‌های آن‌ها مانده است. قایق‌هایی که بر اثر طوفان شکسته شده اند، اکنون در میان شاخ و برگ درختان دیده می‌شوند.
جزیره گرند باهاما که محل اسکان ۵۰ هزار تن است، بیشترین تلفات و خسارات را در پی طوفان دوریان دیده است.
شنل کمپ ۴۵ ساله، یکی از ساکنان این جزیره که پشت سر تنها وانتی که به آرامی در حال عبور از آسفالت‌های خرد شده جاده بود، می‌دوید از پشت سر می‌گفت: «ما هیچ غذایی نداریم. آب نداریم. ما اینجا رها شده ایم.»
طوفان شدید دوریان با درجه ۵ که منطقه باهامای آمریکا را در نوردید، خسارت‌های زیادی به جا گذاشته و تاکنون شماری قربانی گرفته است. آمار دقیق خرابی‌های طوفان دوریان هنوز فاش نشده است. هوبرت مینیس، نخست وزیر باهاما جمعه شب آمار جان باختگان این طوفان را ۴۳ تن اعلام، اما اذعان کرد انتظار می‌رود این آمار بطور قابل توجهی افزایش یابد.
وی در بیانیه‌ای اعلام کرد: این یکی از واقعیت‌های آشکار است که ما در تاریک‌ترین ساعت مان با آن روبرو هستیم. از دست دادن زندگی که ما در حال تجربه آن هستیم، فاجعه بار و ویران کننده است. کشور با خانواده‌هایی که عزیزان خود را از دست داده اند، ابراز همدردی و اندوه می‌کند.
در جزیره آباکو، گزارش‌ها حاکی است که تعداد زیادی از اجساد جمع آوری نشده زیر انبوهی از آوار ناشی از طوفان مانده اند. ساکنان جزیره گرند باهاما به گاردین گفته اند که ده‌ها تن هنوز مفقود هستند و تصور می‌شود طوفان برخی‌ها را با خودش برده باشد.
ایشمائیل لینگ، مهندس ۶۹ ساله که در مرکز جزیره زندگی می‌کرد، یکی از افراد خوش اقبالی بود که خانه اش ویران نشده است. خانه وی را آب گرفته بود و وی در بخش بالاتر از سطح آب نشسته بود. او می‌دید که باد بعضا با سرعت ۲۲۰ مایل بر ساعت (۳۵۴ کیلومتر بر ساعت) چطور سقف خانه‌های همسایه را از جا می‌کند چنان که گویی آن‌ها مانند پر‌هایی بودند که با باد به آسمان می‌رفتند.
وقتی طوفان به سرعت شدیدتر شد وی دید که طوفان خانه روزول دوست قدیمی اش را کلاً واژگون کرد.
اسلینگ گفت: او دیگر نیست. آن‌ها جسدی پیدا نکرده اند، اما هیچ راهی برای زنده ماندن وی وجود ندارد. برادرزاده من نیز نبود. او مرده است. آن‌ها دیروز جسد او را پیدا کردند. سیل او را با خود برد. کل ساختمان او از بین رفته است.
صد‌ها تن از ساکنان این جزیره در حال ترک خانه هایشان هستند و به خاطر ازدحام، قایق‌های کافی برای انتقال آن‌ها وجود ندارد.
سرژ سیمون، جوان ۳۹ ساله راننده کامیون که همراه همسر و دو پسرش یکی ۵ ماهه و یکی چهارساله منتظر قایق بود در این باره به آسوشیتد پرس گفت: به زودی شرایط دیوانه وار می‌شود. هیچ غذا و آبی وجود ندارد. اجسادی در آب هستند. روند بیمار شدن مردم بزودی آغاز خواهد شد.

 

بی بی سی: گویی در باهاما بمب اتمی منفجر شده است
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خسارت طوفان دوریان درباهاما به اندازه ای گسترده است که گویی یک بمب اتمی در این منطقه منفجر شده است.
به گزارش بی بی سی، رئیس گروه امداد آمریکا گفت: خسارت های طوفان دوریان در باهاما به اندازه ای زیاد است گویی یک بمب اتمی در این منطقه منفجر شده است. با وجود ادامه امدادرسانی های گسترده در باهاما، خشم عمومی مردم در حال افزایش است و آنها معتقدند باید اقدامات بیشتری برای کمک به آنها انجام شود. تاکنون تایید شده است 43 نفر بر اثر این طوفان در باهاما جان خود را از دست داده اند، اما انتظار می رود این آمار به شکل قابل توجهی افزایش یابد.
گرت بارلو خبرنگار شبکه در گزارشی گفت: این تصاویر ویرانی های گسترده توفان دوریان است. این همه آوار و ویرانی ناشی از یک توفان چند ساعته است که در چند دهه اخیر بی سابقه بوده است. یک هفته پس از وقوع طوفان دوریان در این منطقه در حدود 70 هزار نفر به کمک های ضروری از جمله غذا و آب نیاز دارند.
مارک گرین رئیس سازمان امدادرسانی دولتی آمریکا در گفتگو با بی بی سی گفت: بخش های از آباکو و باهاما خسارت های بسیار زیادی ندیده اند اما بخش های دیگر خسارت های بسیاری متحمل شده اند و باید بگویم کاملا ویران شده اند و اوضاع در آن مناطق به گونه ای است که گویی یک بمب اتمی منفجر شده است. 
خبرنگار بی بی سی در ادامه گفت: نیروهای امدادی تلاش می کنند به مردم آسیب دیده غذا برسانند. در برخی مناطق تقریبا همه خانه ها به طور کامل تخریب شده اند و حتی اگر کل بنا فرونریخته باشد، سقف و دیوارهای آنها به طور کامل تخریب شده است.
یکی از خانواده های ساکن در این منطقه گفت: تقریبا همه چیز را از دست داده است. ماروا اسمیت مادر این خانواده گفت: وقتی یک روز پس از طوفان بازگشتیم، دیدیم همه چیز از بین رفته است. ساختمان به طور کامل فرونریخته بود اما همه چیز از بین رفته بود و ما اکنون هیچ چیز، هیچ چیز نداریم.
دیگران نیز سعی دارند از ویرانی ها و مشکلات این طوفان فرار کنند و به مکان دیگری بروند. برخی از آنها با کشتی به ناسائو پایتخت باهاما منتقل می شوند. همچنان هزاران نفر مفقود هستند. هنوز مشخص نیست بازسازی این منطقه چقدر طول خواهد کشید. طوفان دوریان، دریا را به خشکی و خشکی را به دریا برده است. این بی سابقه ترین طوفانی است که مردم به خاطر دارند. اکنون طوفان دوریان به کانادا رسیده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر پژوهشگر برتر کشوری شد
برگزاری نشست پیشگیری و مقابله با قاچاق فرآورده های نفتی کردستان
پایان مسابقات شنای جام ولایت با قهرمانی تیم استخر شهید حججی مشهد
جلد اول کتاب «امامت الهی» منتشر شد
ماهانه تا سه رام قطار به ناوگان مترو وارد می‌شود
«نجات انار»؛ آموزش مهندسی هوافضا برای کودکان در شب یلدا
میلیا، آکنه و اگزما، عوارض پوستی شایع در نوزادان
توقیف خودروهای حامل کود شیمیایی قاچاق در پلدختر
ورزشکاران توان یاب نیازمند حمایت بیشتر هستند
تعیین شعبه ویژه جرایم انتخاباتی در شهرستان گچساران
سنت قدیمی، هزینه‌های جدید؛ گلایه مردم از گرانی بازار شب یلدا
محاسبه تعرفه‌های آب، برق و گازمدارس غیردولتی و کودکستان‌ها مشابه مراکز آموزشی دولتی
آمار فروش و تماشاگران نمایش‌های در حال اجرا
اعتبار ویژه برای بهبود کیفیت آموزشی خراسان جنوبی
بازگشایی مسیر‌های نزدیک به ۳۰۰ روستا در عملیات راهداری استان یزد
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
معرفی ۳۹ کتاب و ۹ مقاله علمی پژوهشی طلاب خواهر در مازندران
برای واردات کالا در مقابل صادرات توسط وزارتخانه‌ها محدودیت ایجاد نشود
برای نخستین بار ؛ از دوربین نجات هوشمند آتش‌نشانی مشهد رونمایی شد
مدارس و دانشگاه‌های استان فردا حضوری است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
جاسوس موساد اعدام شد
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
آبگیری سد‌های استان بوشهر در بارش‌های اخیر
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)