طی ۵ سال انجام گرفت؛
مهاجرت بیش از ۲۶ هزار نفر از استان
معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد از مهاجرت ۲۶ هزار و ۱۲۳ نفر طی پنج سال گذشته از این استان خبرداد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، علی پوزش گفت: طی سالهای ۹۰ تا ۹۵ تعداد ۲۶ هزار و ۱۲۳ نفر از این استان مهاجرت کردند و تعداد ۱۴ هزار و ۲۴۴ نفر مهاجر در استان پذیرفته شده است.
وی افزود: خالص مهاجرت طی همین دوره منفی ۱۱ هزار و ۸۷۰ نفر است که نشان دهنده مهاجر فرست بودن استان است.
معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیدیت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: مهاجرفرست بودن استان به دلایلی مختلفی از جمله اشتغال، تحصیلات، پیشرفت خانواده و فرزند، زندگی بهتر، رفاه بیشتر رخ داده است.
پوزش گفت: بعضی افراد با وجود اینکه شغل مناسبی دارند، اما به خاطر پیشرفت خود و فرزندان ترجیح میدهند که به شهرهای بزرگتری که امکانات بیشتری دارند، مهاجرت کنند.
وی ادامه داد: برای اینکه افراد از استان مهاجرت نکنند باید دنبال دلیل مهاجرت آنها باشیم برای مثال اگر افراد بخاطر شغل از استان خارج میشوند باید این بستر را در استان فراهم کنیم تا بخش خصوصی را فعال و شغل برای مردم ایجاد شود تا آنها امیدوار باشند که در استان کار برایشان فراهم است.
معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیدیت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: بیشترین مهاجران خارج شده از استان به استانهای فارس، بوشهر، اصفهان و خوزستان بوده و بیشترین مهاجرپذیری استان نیز از همین استانها است.
پوزش بیان کرد: طی سالهای ۹۰ تا ۹۵ تعداد ۱۷ هزار و ۲۰۰ نفر بین شهرستانهای استان مهاجرت داشته اند که از این تعداد ۱۰ هزار و ۵۳۲ نفر یعنی ۶۰.۸ درصد به شهرستان بویراحمد و ۳ هزار و ۴۸۸ نفر به شهرستان گچساران آمده اند و بقیه در شهرستانهای دیگر جابه جا شده اند.
وی تاکید کرد: تعداد ۷ هزار و ۵۰۱ نفر از شهرستان کهگیلویه به سایر شهرستانها مهاجرت داشته اند و تعداد مهاجرانی که طی سالهای ۹۰ تا ۹۵ از شهرستان کهگیلویه به شهرستان بویراحمد مهاجرت کرده اند، ۶ هزار و ۱۲۵ نفر است.
معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیدیت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: شهرستان بویراحمد مهاجرپذیرترین شهرستان و شهرستان کهگیلویه مهاجرفرستترین شهرستان استان کهگیلویه و بویراحمد بوده است.
پوزش بیان کرد: اولین سرشماری در استان سال ۱۳۳۵ بوده و تا سال ۱۳۸۵ هر ۱۰ سال یک بار صورت میگرفته، اما از سال ۱۳۸۵ به بعد هر ۵ سال یک بار صورت گرفته است. احتمالا سرشماری بعدی برای اینکه اطلاعات سریعتر به دست برنامه ریزان برسد تا روند تغییرات جمعیت را بدانند سال ۱۴۰۰ خواهد بود