مدیر سلامت محیط کار دانشگاه علوم پزشکی همدان از متولیان هیئت ها و مردم خواست نذورات مذهبی را با ظروف گیاهی بین عزاداران توزیع کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمامرکز همدان، خانم رفعتی با اشاره به اینکه مصرف مواد غذایی داغ با ظروف یکبار مصرف در دراز مدت موجب ابتلا به سرطان می شود، افزود : از ظروف پلاستیکی شفاف برای نوشیدنی های خنک و برای غذاهای گرم از ظروف یکبار مصرف آلومینیومی استفاده شود . وی همچنین با اشاره به اینکه فعالان ایستگاه های صلواتی باید کارت بهداشت داشته باشند، گفت : مواد غذایی نباید بیشتر از 2 ساعت خارج از یخچال نگهداری شود .