بانوان روستای لاسجرد سرخه بر اساس یک سنت دیرینه نان سفره اطعام سوگواران حسینی را پخت می کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، این بانوان از روز اول ماه محرم ، تنورهای سنتی را روشن می کنند و شبانه روز به پخت نان سنتی این روستا که "چپاتی" نام دارد مشغولند. به همت بانوان و خیرین لاسجردی نان محلی چپاتی نذری در ایام محرم پخت می شود و در اختیار هیات های مذهبی این روستا قرار م گیرد. بانوان سوگوار شهادت سید الشهدا (ع) ، همزمان با پخت نان ، با قرادت اشعار و نوحه های محلی ، برای مصائب اهل بیت (ع) اشک می ریزند. حجت الاسلام پیوندی کارشناس مذهبی می گوید : پخت نان چپاتی برای عزاداران حسینی در لاسجرد ، 100 سال قدمت دارد و هر محرم بانوان لاسجردی برای اطعام عزاداران بیش از تن نان پخت می کنند و در اختیار هیات های عزاداری قرار می دهند.