پخش زنده
امروز: -
جمعی از مسوولان استان گیلان امروز با حضور درمنزل شهید حسن پاینده ، شهید مدافع نظم و امنیت گیلان دربخش رودبنه لاهیجان با خانواده وی دیدار کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز گیلان ، دراین دیدار که سرهنگ حسین حسن پور ، معاون هماهنگ کننده فرمانده انتظامی گیلان و امام جمعه سیاهکل و جمعی از فرماندهان انتظامی حضور داشتند ، حسن کربلایی دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گیلان گفت : نیروی انتظامی به عنوان متولی اصلی نظم و امنیت در حیطه امر به معروف و نهي از منكر نقش مهم و اساسی دارد.
وی با بیان اینکه ماموران نیروی انتظامی همواره در ایجاد آرامش عمومی و نظم بخشی در كشورنقش آفرین بوده اند افزود : نظم وآرامش وامید درجامعه به دلیل ایثار و فداكاری نیروهای نظامی است.
سروان شهید حسن پاینده مامور یگان امداد نیروی انتظامی رشت ، آبان ماه سال گذشته حین گشتزنی با مشاهده مزاحمت تعدادی اراذل و اوباش برای خانوادهها در پارک دانشجوی این شهر وارد عمل شد که با چاقو یکی از این اراذل از ناحیه گردن و دست مجروح و به بیمارستان منتقل شد که بر اثر شدت جراحات به درجه رفیع شهادت نائل شد.