انتقام جانسون از نمایندگان مخالف
اخراج ۲۱ نماینده حزب محافظه کار انگلیس
حزب حاکم محافظه کار انگلیس با ارسال پیامک، ۲۱ نماینده خود در مجلس عوام را از این حزب اخراج کرد
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما، رسانه ها در انگلیس اعلام کردند، 21 نماینده حزب حاکم محافظه کار که دیشب در مخالفت با بوریس جانسون، رهبر این حزب و نخست وزیر انگلیس، رای دادند، با ارسال پیامکی اخراج شدند.
در نشست دیشب مجلس عوام انگلیس، 328 نماینده در مخالفت و 301 نماینده در موافقت با سیاست دولت انگلیس، مبنی بر خروج بدون توافق از اتحادیه اروپا رای دادند. در رای گیری دیشب مجلس عوام، 21 نماینده از حزب حاکم نیز علیه رهبر خودشان رای دادند که ناکامی دیگری برای بوریس جانسون، رهبر حزب محافظه کار و نخست وزیرجدید انگلیس به شمار می رود.
فلیپ هاموند وزیر خزانه داری پیشین و وزیر خارجه اسبق انگلیس، روری استیوارت نامزد رهبری حزب حاکم محافظه کار، کنت کلارک 77 ساله که پدر پارلمان لقب گرفته و 49 سال عضو حزب و نماینده ان در پارلمان بود، کواسی کواتونگ معاون وزیر مشاغل انگلیس، نکولاس سامس نوه دختری وینستون چرچیل، دیوید گوو وزیر پیشین دادگستری، گرک کلارک وزیر پیشین جوامع، جاستین گرینینگ وزیر اموزش و پرورش ، دومنیگ گریو دادستان کل سابق، الیستر برت معاون وزیر خارجه سابق، سام گیماه وزیر پیشین اموزش و پرورش جزو اخراج شدگان از حزب محافظه کار اعلام شده اند.
دیشب اکثریت نمایندگان از احزاب گوناگون، حتی شماری از اعضای حزب حاکم محافظه کار، طرحی را تصویب کردند که براساس آن، مهار برگزیت را از دست دولت خارج و به مجلس واگذار شد.
با موفقیت آنان، اکنون طرح دیگری تصویب خواهد شد که براساس آن، مدت زمان خروج از اتحادیه اروپا تا 31 ژانویه (11 بهمن ماه) تمدید خواهد شد و در نتیجه، امکان خروج بدون توافق در 31 اکتبر (9 آبان ماه) منتفی می شود.
امروز از ساعت 15 به وقت محلی، قرار است مجلس عوام، طرحی را که شماری از اعضای ارشد حزب محافظه کار از جمله تعدادی از وزیران پیشین، به همراه شماری از اعضای حزب کارگر تدوین کرده اند، بررسی و در همین روز، درباره اش رای گیری کنند.
براساس بررسی های خبرنگاران، 21 نماینده حزب حاکم محافظه کار، در نشست سه شنبه شب مجلس عوام، به مخالفت با سیاست رهبر حزبشان پرداختند و علیه نخست وزیر رای دادند. شماری از این اعضای یاغی، قبلا وزیر بوده اند و از اعضای ارشد حزب محافظه کار به شمار می روند. دفتر نخست وزیر انگلیس قبلا هشدار داده بود هر نماینده ای که علیه سیاست دولت رای دهد، از حزب محافظه کار اخراج خواهد شد و در انتخابات آینده نام انان از فهرست انتخاباتی حزب محافظه کار درج نخواهد شد.
مقامات دولت انگلیس تاکید کرده اند این افراد قطعا اخراج می شوند. در صورت اخراج این افراد، حزب حاکم که دیروز و با کناره گیری یکی از نمایندگانش در مجلس عوام، اکثریت کرسی های مجلس را از دست داد، باز هم از شمار نمایندگانش در مجلس عوام، کاسته خواهد شد و ناچار است در مدت اندکی، 21 نامزد برای انتخابات آینده، فراهم سازد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس روز چهارشنبه انتخابات زود هنگام را در تاریخ 15 اکتبر (23 مهر) پیشنهاد کرد.