پخش زنده
امروز: -
امسال تولید محصولات لبنی و پروتئینی عشایر استان اصفهان از استان های برتر 20 تا 25 درصد افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل امور عشایر استان اصفهان، جمعیت عشایر این استان را 53 هزار نفر برشمرد وگفت: از این تعداد 27 هزار نفر ایل قشقایی،24 هزار نفرایل بختیاری و بقیه هم ایل عرب جرقویه هستند که در مراتع سرسبز فریدونشهر، چادگان، سمیرم، شهرضا، دهاقان، داران و دامنه مشغول دامپروری هستند.
مختاراسفندیاری، پرداخت تسهیلات 150 میلیارد ریالی و برکت سخاوت آسمان را در افزایش تولید عشایر موثر دانست و افزود: امسال 35 هزار مترمربع صنایع دستی، 55 هزار تن لبنیات،11 هزار تن گوشت قرمز و 300 تن عسل با تلاش عشایر این استان تولید و روانه بازار مصرف شده است.
وی گفت: عشایر این استان تا یک ماه دیگر با حرکت به سمت مناطق قشلاقی کشور آهنگ کوچ سر می دهند.