در اتاق بازرگانی ایران
نشست فعالان گردشگری با وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی
نشست فعالان گردشگری اتاق ایران با وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، نشست فعالان گردشگری بخش خصوصی با وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در اتاق بازرگانی ایران برگزار و در آن دغدغههای فعالان این بخش مطرح شد.
رئیس اتاق بازرگانی ایران با اشاره به لزوم تقویت حضور بخش خصوصی در صنعت گردشگری گفت: مردمی بودن صنعت گردشگری بیشتر از سایر بخش هاست، از این رو انتظار میرود در تدوین سیاستهای کلان اقتصادی از نظر مشورتی بخش خصوصی استفاده شود.
آقای غلامحسین شافعی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای توسعه صنعت گردشگری افزود: توسعه و اصلاح زیر ساختهای این صنعت میتواند معضل بسیاری از جوانان بیکار و تحصیل کرده در این رشته را بر طرف کند.
وی گفت : یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون نفر در دنیا در صنعت گردشگری فعالیت دارند و هزار و ۵۰۰ میلیارد دلار نیز درآمد سالانه این صنعت برآورد میشود که باز هم سهم ایران در آن بسیار اندک است.
در ادامه این نشست، آقایان کیوان کاشفی نایب رئیس اتاق ایران بر ضرورت دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته و ساماندهی آن، حسین سلاح ورزی نایب رئیس اتاق ایران بر حذف مقاومت سازمانهای استانی گردشگری در کاهش مقررات دست و پاگیر، عبدالملکی رئیس کمیسیون گردشگری اتاق ایران بر ضرورت تشکیل معاونت گردشگری در وزارتخانه تازه تاسیس، میرانی رئیس کمیسیون گردشگری اصفهان بر جلوگیری از فعالیت بانکها در ارائه خدمات گردشگری با نرخهای پایینتر از نرخ مصوب و علیرضا آرحیمی فعال صنعت گردشگری بر لزوم توجه به فرهنگ سازی در گردشگری و آغاز حرکت و آموزش در این حوزه از مراکز فنی و حرفهای تاکید کردند.
علی اصغر مونسان وزیر پیشنهادی وزارتخانه تازه تاسیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هم ضمن پاسخ به مشکلات مطرح شده ، بر استفاده از نظر مشورتی بخش خصوصی و به ویژه نظر اتاق بازرگانی در تصمیم گیریهای این حوزه تاکید کرد و گفت: دو سهمیه در شورای عالی گردشگری داریم که آماده هستيم یک سهمیه به اتاق بازرگانی اختصاص دهیم و در نامه به رئیس جمهور نماینده اتاق را معرفی کنیم.
وی با اشاره به اینکه هنوز توسعه گردشگری جزو اولویتهای کشور نیست، افزود: چنانچه ظرفیتهای موجود فعال شود و سرمایهگذاری مورد نیاز را برای تامین زیرساختها فراهم کنیم، گردشگری به اقتصاد زود بازده تبدیل میشود.