پخش زنده
امروز: -
همزمان با ماه محرم، طرح تشدید بازرسی مرکز بهداشت استان اصفهان بر عرضه مواد غذایی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: همزمان با فرا رسیدن ماه عزاداری سرور شهیدان ابا عبدالله الحسین (ع)، به منظور ارتقا سلامت شهروندان، طرح تشدید نظارت بر واحدهای عرضه مواد غذایی، حسینه ها و هیات های مذهبی این استان آغاز شد.
سید مهدی میرجهانیان همراه داشتن کارت بهداشت تمامی مسئولان طبخ غذای نذری ایام محرم را الزامی دانست و افزود: این طرح نظارتی با همکاری بیش از 70 گروه دو نفره بازرسی اجرا می شود.
وی مدت اجرای این طرح را تا ۱۰ روز پس از دهه اول محرم اعلام و به شهروندان توصیه کرد: در صورت مشاهده تخلف واحدهای غذایی این استان می توانند موضوع را به سامانه 190(رسیدگی به شکایات بهداشتی) اطلاع دهند.