پخش زنده
امروز: -
از صدر اسلام موضوع خطاطی و کتابت قرآن کریم به عنوان امری مقدس در دستور کار مسلمانان قرار گرفته است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام سید مصطفی حسینی در نشست خبری نخستین دوره مسابقات کتابت قرآن کریم افزود: در گذشته، کاتبان قرآن کریم همانند حافظان و قاریان جایگاه والایی داشتند و کتابت قرآن نیز همانند خواندن قرآن، آدابی داشته است.
وی اضافه کرد: موضوع کتابت قرآن همواره از موضوعات درخور توجه و اثرگذار در بحث تمدن اسلامی و مورد مطالعه و توجه اندیشمندان بوده است، اما برغم کارهای خوبی که پس از انقلاب اسلامی در توسعه کتابت قرآن صورت گرفت، نیاز به اهتمامی جدیتر در این باره احساس میشد؛ از این رو، سازمان اوقاف به عنوان نهاد مسئول در حوزه رقابتها و جشنوارههای قرآنی، تلاش داشته است این موضوع را مورد توجه قرار دهد.
حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر موضوع توجه به هنرهای قرآنی در کنار رشتههای معارفی و آوایی، تصمیم گرفتیم که با ایجاد «مدرسه کتابت قرآن» موضوع کتابت قرآن را در حاشیه چهل و دومین دوره مسابقات قرآن مورد توجه قرار دهیم.
رییس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: یکی دیگر از رویکردهای سازمان اوقاف و امور خیریه در سال ۹۸ تشکیل شورای تخصصی چاپ و توزیع قرآن کریم است که با حضور کارشناسان و مسئولان تلاش کردیم در این شورا این موضوع را با چهار کارگروه کتابت قرآن، ترجمه، چاپ و نشر قرآن و کتب ادعیه و حدیث مورد توجه قرار دهیم.
حجت الاسلام حسینی خاطرنشان کرد: در ایام برگزاری سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم با همکاری مدرسه اسلامی هنر اقدام به تاسیس مدرسه کتابت قرآن کردیم و بحث کتابت قرآن را به مدرسه قرآن واگذار کردیم.