به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای رسول سرائیان در گفتگو با رسانه ملی افزود: بطور کلی دهه نخست قرن جدید اقتصادی در دنیا به نام «اقتصاد دیجیتال» در مقابل «اقتصادی سنتی» مطرح شد.
وی اضافه کرد: اقتصاد دیجیتال به این مفهوم که فناوری اطلاعات و اینترنت به عنوان زیر ساخت چنین اقتصادی محسوب میشود.
دبیرکل سازمان نظام صنفی رایانهای کشور گفت: اقتصاد دیجیتال ویژگیهای خاص و برجستهای دارد.
وی افزود: پیش بینی میشود تا سال ۲۰۲۵ افزون بر ۲۵ درصد اقتصاد دنیا مبتنی بر اقتصاد دیجیتال شود.
آقای سرائیان همچنین در خصوص خبر ۹۰ میلیون سیم کارت و ۲۵۰ هزار اپلیکیشن فعال در کشور به نقل از رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: این اعداد و ارقام بیانگر اینکه جهت گیری زیرساختی و توسعه ای کشور به سمت اقتصاد دیجیتال در حرکت است.
وی ادامه داد: خوشبختانه زیر ساختهای خوبی برای شکل گیری اقتصاد دیجیتال در کشور فراهم شده و به تعبیری ایران نیز همسو با جهان به سمت این اقتصاد گام بر میدارد.
دبیرکل سازمان نظام صنفی رایانهای کشور با بیان اینکه از فناوری اطلاعات و ارتباطات برای توسعه همه صنایع استفاده میشود، گفت: امروز کمترین صنعتی را میتوان پیدا کرد که گوشیهای موبایل، گوشی هوشمند، اینترنت در آن نقش آفرینی نکند.
وی اضافه کرد: خوشبختانه امروز فناوری اطلاعات در همه ابعاد و عرصههای مختلف زندگی مردم حضور جدی دارد.
آقای گفت: همه این موارد و مسائل بیانگر اینکه اقتصاد دیجیتال در کشور در حال شکل گرفتن بوده، اما متاسفانه عدد و رقمی وجود ندارد که بتوان گفت: اکنون چند در صد اقتصاد کشور مبتنی بر دیجیتال است.
وی افزود: قدمهای خوبی در این زمینه از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال برداشتن است تا با کمی شدن بتوان فرآیندها را پایش، رصد و در نهایت به مردم گزارش داد که این مسیر رشد با چه نرخی و با چه سرعتی در حال حرکت است.