نگاهی به چند خبر شهر و شهرداری
اجرای ۳ هزار برنامه با عنوان «جلوه سوگ»
معاون سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با اشاره به فرارسیدن ماه محرم گفت: امسال مانند سالهای گذشته برنامههای فرهنگی برگزار میکنیم
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، سیدعلیرضا فاطمیان پور گفت: امسال در ماه محرم سال ۱۴۴۱ مصادف با ۱۳۹۸حدود ۳۵ عنوان برنامه در قالب ۳ هزار اجراهای متنوع با عنوان کلی «جلوه سوگ» در محرم و صفر برگزار میشود.
معاون سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در ادامه به مهمترین برنامههای این سازمان اشاره کرد: سیزدهمین آیین تجلیل از نوگلان حسینی با هدف شناسایی استعدادهای بالقوه مداحان نوجوان، تشویق و ترغیب نوجوانان خادم اهل بیت (ع) و پرورش مداحان طراز انقلاب اسلامی با مشارکت دانش آموزی برگزار میشود. همچنین نشستهای ادبی متعددی با عنوان «بر آستان اشک» در چهار نقطه برگزار میشود و در نهایت شعرهای خوانده شده در این نشستها برای انتشار در یک مجموعه، جمع آوری میشود.
وی افزود: مانند سالهای گذشته برنامههای متمرکز در میدان آیینی امام حسین (ع) به مدت ۶۰ روز برگزار میشود. این برنامهها در قالب غرفههای متنوع، اجرای تعزیه برای نوجوانان و بزرگسالان، تئاتر میدانی و برنامههای همایشی برگزار میشود.
آقای فاطمیان پور در ادامه گفت: پنجمین سوگواره عاشورایی با هدف زنده نگه داشتن سنت آیینی تعزیه در مدارس برگزار میشود. در این برنامه برای دانش آموزان کلاس آموزشی تعزیه برگزار میشود و در نهایت تعزیهها توسط خود دانش آموزان اجرا میشود. همچنین در همه فرهنگسراها پرده خوانی و تعزیه با عنوان «مرثیه آفتاب» اجرا میشود.
معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری گفت: در ایام محرم و صفر مجموعه نمایشگاههایی با موضوع عاشورا برپا میشود که از جمله آنها میتوان به اولین نمایشگاه هنر مفهومی با استفاده از کتب عاشورایی با عنوان «عقل سرخ» در باغ کتاب تهران، نمایشگاه عکسهای متنوع در نگارخانه لاله، نمایشگاه آثار استاد علی شیرازی با عنوان کتیبههای عاشورایی در موزه هنرهای دینی امام علی (ع) و نمایشگاههایی با موضوع تعزیه و آیینهای عاشورایی در زمان قاجار در باغ موزه هنرهای ایرانی اشاره کرد.
وی به اجرای نمایشهای موضوعی اشاره کرد و گفت: نمایش «خاتون» به مدت ۳۰ شب در پردیس تئاتر تهران اجرا میشود. همچنین نمایشهای موضوعی دیگری چون؛ «تا رقیه»، «شین» با هدف ترویج فرهنگ عاشورایی اجرا میشود.
آقای فاطمیان پور افزود: امسال هم مانند سالهای گذشته پیاده روی جاماندگان اربعین از میدان امام حسین (ع) تا حرم عبدالعظیم حسنی را داریم. سال گذشته این پیاده روی با استقبال خوبی رو به رو شد و بیش از ۲میلیون نفر در آن شرکت کردند.
وی با اشاره به تولید محصولات ویژه خانواده، کودکان و نوجوانان به صورت فیزیکی و در فضای مجازی، گفت: همچنین امسال پویش «سلام بر حسین» را با هدف ترویج و تبلیغ سنت حسنه ایرانیان برای در اختیار قرار دادن آب آشامیدنی، برگزار میکنیم. همچنین امسال برنامه تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی با عنوان «پرده عشاق» در سطح شهر تهران برگزار میشود.
بررسی و معرفی نوحههای محرم با عنوان «آوای محرم»، نشستهای رونمایی از کتابهای برگزیده عاشورایی و اجرای سوگوارههای اقوام، نواحی و شهرهای تهران در فرهنگسرای خانواده از دیگر برنامههای ماه محرم است که فاطمیان پور در ادامه به آن اشاره کرد.
معاون سازمان فرهنگی هنری در ادامه با اشاره به برخی اظهارات مبنی بر اینکه درآمدها و هزینههای این سازمان شفاف نیست واکنش نشان داد و گفت: به لطف خدا و با تمام محدودیتهایی که در حوزه بودجه داریم، اما توانسته ایم با تخصص و همراهی همکارانمان هزینهها را کاهش دهیم و برنامههای فرهنگی برگزار کنیم. بودجه فرهنگی سازمان فرهنگی هنری صفر است و به واسطه این اتفاق و کم لطفی و کم توجهی که به این سازمان شده است ما در محدودیت هستیم. اما این سازمان همیشه مورد اعتماد مردم شهر تهران بوده است و ما به لطف این اعتماد و همکاری مردم توانسته ایم با اجرای برنامههای فرهنگی خدمتگذار مردم باشیم.
اسماعیل قضاتلو، مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۵
برگزاری ۱۰ مجلس تعزیه در فرهنگسرای خاوران
همزمان با فرارسیدن دهه اول ماه محرم، فرهنگسرای خاوران میزبان بیست و ششمین آیین تعزیه خوانی میشود.
برنامه تعزیه در این فرهنگسرا با اجرای مجلس شهادت شاهچراغ، از روز یکشنبه ۱۰ شهریور آغاز و در ادامه ۱۰ مجلس تعزیه دیگر اجرا میشود.
اسماعیل قضاتلو مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۵ گفت: تعزیه به عنوان شیوه نمایشی و آیینی ذکر مصیبت یکی از کهنترین و ریشه دارترین شکل آیینها و خرده روایتهای نمایشی در ایران است که به علت ارتباط صمیمی و بی واسطه با باورها و تفکرات عموم مخاطبان، جای خود را در تاروپود زندگی مردم بازکرده است.
رئیس فرهنگسرای خاوران ادامه داد: به منظور پاسداشت قیام خونین کربلا، ترویج فرهنگ عاشورایی و همچنین استقبال شهروندان از میراث غنی فرهنگی و هنری در زمینه آیینهای نمایشی، برای بیست و ششمین اجرای تعزیه خوانی برنامه ریزی شده است تا گروه شهید فلاحی به سرپرستی حاج مرتضی نمکی برای به تصویر کشیدن گوشهای از رشادتهای سرور و سالار شهیدان و یاران باوفایش در این مراسم حضور یابند.
عبدالحمید امامی، معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران
ضرورت کسب درآمدهای پایدار و کاهش هزینههای غیرضرور در مدیریت شهری
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، با تاکید بر اصلاح الگوی مصرف در مدیریت شهری گفت: کسب درآمدهای پایدار و کاهش هزینههای غیر ضرور باید در اولویت قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، عبدالحمید امامی با اعلام این مطلب در نشست شورای معاونان مالی و اقتصاد شهری مناطق ۲۲ گانه، سازمانها و شرکتها با اشاره به ابلاغ بخشنامه کاهش هزینهها در شهرداری تهران افزود: در این زمینه ستادی تشکیل شده تا با پایش و نظارت موثر نقش تاثیر گذاری در عملیاتی شدن این بخش نامه ایفا کند.
وی رضایتمندی شهروندان را از مهمترین اولویتهای مدیریت شهری بر شمرد و تاکید کرد: تلاش مجموعه شهرداری بر این است تا در ارائه خدمات مطلوب به شهروندان موفق باشد و امید را در دل آنان زنده نگه دارد.
معاون شهردار تهران، پیگیری مطالبات شهرداری تهران از دولت و سایر ارگانها را از دیگر برنامههای مدیریت شهری دانست و تصریح کرد: بخشی از مطالبات طی سال گذشته شناسایی شده و تا پایان سال جاری قابل پیگیری و دریافت است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر تسویه تسهیلات و دیون مطالبات ادامه داد: پرداخت دیون و مطالبات پیمانکاران از مهمترین نگرانیهای مدیریت شهری است و ما امیدواریم با برنامه ریزیهای مناسب، این مهم تسریع شود.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در ادامه گفت: بر همین اساس استفاده از برات کارت الکترونیکی جهت پرداخت دیون و مطالبات پیمانکاران از دیگر برنامههای معاونت مالی و اقتصاد شهری در سال جاری است.
آقای امامی با اشاره به ضرورت برنامه ریزی بلند مدت در معاونت مالی و اقتصاد شهری افزود: در همین راستا کارگروهی با حضور صاحب نظران و اساتید برای ارایه برنامههای بلند مدت تشکیل شده است.
این نشست به منظور بحث و تبادل نظر حل و فصل مسائل و مشکلات مناطق و سازمانها، ارائه رویکردها و اولویتهای معاونت مالی و اقتصاد شهری برگزار شد؛ همچنین مدیران کل تشخیص و وصول درآمد، امور مالی و اموال، خزانه داری و امور مجامع به ارائه گزارش، نظر و دیدگاههای خود پرداختند.
زهرا صدراعظم نوری، رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران
انتقاد از کم کاری در حوزه حفظ و صیانت از چنارهای طولانی ترین خیابان تهران
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: در شهرداری تهران باید دغدغه حفاظت از درختان ولیعصر وجود داشته باشد اگرنه هیچ سازمان و نهاد دیگری این خیابان و درخت هایش را حفظ نمی کند.
زهرا صدراعظم نوری در جلسه ای که با موضوع حفظ و صیانت از درختان خیابان ولیعصر برگزار شد، با بیان اینکه چنارهای ولیعصر هویت تهران محسوب میشود، گفت: وقتی بخواهیم از درختان صیانت و حفاظت کنیم، باید آنچه مرتبط با درختان است مدنظر قرار گیرد مثلا نهری که زیر این درختان است، پیاده رو و خیابانی که متصل به این نهر است، باید دیده شود.
او ادامه داد: در کشورهای توسعه یافته اگر چنین خیابانی داشته باشند به دلیل زیبایی، ارزش و اهمیتی که دارد به آن ارج مینهند. خیابانی مانند شانزلیزه از ابتدا تا انتها محورهایی دارد که هویت بخش پاریس است، یا مثلا رودخانه تایمز لندن که شناسنامه شهر است.
عضو شورا اظهار کرد: چرا سازمان میراث فرهنگی خیابان ولیعصر را ثبت ملی کرده است و مقدمات ثبت جهانی اش را هم فراهم کرده؟ در استانداردهای جهانی همه چیز براساس ضابطه و قانون است، بی دلیل چیزی ثبت نمیشود و برایش شناسنامه تهیه نمیکنند. در دنیا به چنین خیابانی چنان بها میدهند که طرحهای توسعه حتما بر اساس حفظ هویت آن تهیه میشود.
خانم نوری اضافه کرد: در برخی کشورها برای نقاطی از شهرهایشان هویت میسازند و آن را حفظ میکنند که ارزششان با خیابان ولیعصر قابل مقایسه نیست!
نماینده شورا در کمیسیون ماده ۷ قانون حفظ و گسترش فضای سبز شهر تهران با بیان اینکه ولیعصر گوهر تهران است و باید قدرش را بدانیم، اظهار کرد: تهران شهر مهاجرپذیری است و برای ایجاد احساس تعلق در آن باید از هویتهای شهر که خیایان ولیعصر یکی از آنهاست به خوبی حراست کرد.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: در سالهای اخیر پارکها و فضاهای سبز زیادی ایجاد شده، اما درختانی که از گذشتگان به ما به ارث رسیده و به لطف خدا ماندگار شده است، حفظ نمیشود. اگر در شهرداری تهران این موضوع دغدغه باشد، حفظ میشود و اگر نباشد هیچ سازمان دیگری آن را حفظ نمیکند. تنها شهرداری میتواند و باید آن را حفظ کند.
خانم نوری با اشاره به اینکه انتظار داریم با نگاه ویژه به این مسئله توجه شود، تاکید کرد: مسئلهای که در شهرداری تهران وجود دارد، تغییر مدیریت هاست؛ چون مدیران مرتبا تغییر میکنند، کارها چندان قائم به سیستم نیست و قائم به افراد است. اغلب اوقات سلیقه جای برنامه را میگیرد و با تغییر مدیران در سطوح مختلف، رویکردها، سیاست ها، برنامهها و بسیاری مصوبات تغییر پیدا میکند.
عضو شورا با بیان اینکه چنین اتفاقاتی باعث هدررفت منابع و زمان میشود، اظهار کرد: همان طور که در طرح جامع هفت رود_دره به عنوان ستون فقرات شهر تهران تعریف شده و موضوعهای مربوط به توسعه شهر تهران بر مبنای آنها تعریف شده، خیابان ولیعصر هم با هجده کیلومتر طول باید به عنوان یک محور دیده شود و توسعه در دو طرف این خیابان بر اساس حفظ هویت آن تعریف شود.
خانم نوری با انتقاد به کمکاری در اجرای مصوبه شورا مبنی بر تشکیل کمیته حفظ و صیانت از درختان ولیعصر گفت: مصوبه شورا باید بند به بند اجرا شود. باید مرتب جلسات در سطح کمیسیون ماده هفت برگزار شود و اعضای کمیسیون ماده هفت در چهار منطقه ۱۱، ۶، ۳، ۱ و مستقر در سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران نیز به طور مستمر بر حفظ، نگهداری و آبیاری درختان و دفع آفات از آنها اقدام و نظارت کنند.
وی تاکید کرد: باید سازمان زیباسازی و معاونت شهرسازی از اعضای این کمیته باشند. در این چهار منطقه معاون خدمات شهری و رئیس فضای سبز منطقه باید به صورت ثابت در جلسات حضور داشته باشند تا چارچوبها تعیین تکلیف شوند.
عضو شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه تمام اقداماتی که در خیابان ولیعصر انجام میشود، باید یکپارچه باشد، گفت: ما درباره یک خیابان صحبت میکنیم که از میدان راه آهن شروع و به میدان تجریش ختم میشود. هویت این خیابان از ابتدا تا انتها واحد است. نمیشود در منطقه ۱۱ به یک شکل و در منطقه شش به شکلی دیگر نرده گذاری کرد. نرده، مبلمان شهری، مخازن زباله و حتی پایه چراغ باید یک شکل و یک رنگ باشند. زیبا نیست خیابانی که به وسیله سازمان شهرداری نگهداری میشود هر نقطه اش یک شکل باشد. یکپارچه نبودن به هویت بخشی شهر کمک نمیکند.
خانم نوری اضافه کرد: نمیخواهیم از مناطق سلب اختیار و مسئولیت کنیم، ولی باید مدیریت یکپارچه باشد. اگر یک پیمانکار بتواند فضای سبز کل خیابان را نگهداری کند، باید همان یک پیمانکار به کار گرفته شود. باید الزاماتی در نظر گرفته شود تا هیچ یک از شهرداران مناطق به طور مستقل عمل نکنند. درست است که هر قسمت خیابان در یک منطقه است، ولی هویت آن متعلق به همه مردم تهران است.
عضو شورای شهر تهران با اشاره به احتمال بروز بیماری در درختان گفت: مردم به مدیران بی اعتمادند؛ وقتی یک درخت آفت زده و آلوده که ضرورت دارد قطع شود، قطع میشود، مردم به شدت برخورد میکنند و میگویند میخواهند ساخت و ساز کنند. باید با یک رفتار درست و نظام مند به مردم اطلاع رسانی کرد که درخت مورد نظر آفت دارد و ناگزیریم آن را قطع کنیم.
عضو شورای شهر پنجم شهر تهران گفت: هر درختی که جمع آوری یا خشک شود، به دلیل اهمیتی که این خیابان دارد، باید از کمیسیون ماده هفت مستقر در سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران مجوز بگیرد. در هیچ منطقه ای رئیس فضای سبز، معاون خدمات شهری، معاون فنی عمران، معاون ترافیک و حمل و نقل و حتی کمیسیون ماده ۷ هر منطقه برای جمع آوری، جابه جایی و قطع درختان مجوز ندهد؛ موضوع باید در کمیته بررسی شود. این کمیته مطابق با مصوبه شورا شانی دارد و باید بر مبنای مصوبه اقدام، سازماندهی و هماهنگی شود.
هوای سالم تهران در نخستین روز هفته
هوای تهران با شاخص کیفیت ۷۱ در شرایط سالم قرار دارد، اما پیش بینی میشود در برخی ساعات بعداز ظهر ازدیاد آلاینده ازن هوا را برای گروههای حساس نامطلوب کند.
امروز افزایش موقتی در غلظت آلایندهها مشاهده خواهد شد که عمدتا ناشی از کاهش میزان ناپایداری جوی و ازدیاد حجم تردد خودروها در اولین روز کاری هفته است. به تدریج همراه با رشد ناپایداری روزانه، برای برخی ساعات بعدازظهر افزایش میزان ابرناکی و وزش باد انتظار میرود که احتمال افزایش موقتی غلظت ذرات معلق را در بعضی اوقات به دنبال خواهد داشت.
همچنین همراه با افزایش تابش نور خورشید در طول روز و در دسترس بودن سایر شرایط لازم برای شکل گیری آلاینده ازن، افزایش نسبی در غلظت این آلاینده در بعدازظهر (بین ساعات ۱۴ تا ۱۸) مشاهده خواهد شد، هرچند بیشینه غلظت این آلاینده نسبت به روز جمعه از بزرگی کمتری برخوردار خواهد بود.
با توجه به افزایش موقتی غلظت آلایندهها در برخی ساعات امروز انتظار میرود وضع کیفیت هوای بعضی مناطق شهر تهران به طور موقت در آستانه شرایط نامطلوب (به ویژه برای گروههای حساس) قرار گیرد. به تدریج با کاهش میزان ناپایداری جوی تا نخستین ساعات روز یکشنبه، شرایط برای تجمع موقتی آلایندهها در برخی اوقات صبحگاه فراهم خواهد شد.
همچنین با افزایش میزان ناپایداری جوی در طول روز، وزش باد در برخی ساعات دور از انتظار نخواهد بود که احتمال افزایش موقتی غلظت ذرات معلق را به همراه خواهد داشت. از این رو، احتمال میرود در برخی ساعات نهمین روز از شهریور افزایش نسبی در غلظت آلایندهها (به ویژه ذرات معلق و در بعضی مناطق آلاینده ازن) مشاهده شود که به تبع آن برقراری شرایط نامطلوب کیفیت هوا (به ویژه برای گروههای حساس) را به طور موقت در برخی مناطق پایتخت به دنبال خواهد داشت.
کاوه حاجی علی اکبری، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران
ضرورت کاهش روندهای ثبت اسناد در بافتهای فرسوده
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در جلسهای که با حضور مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان تهران برگزار شد، گفت: طولانی بودن روندهای ثبتی و نبود وحدت رویه در تصمیم گیری برای موضوعهای مشترک در واحدهای ثبتی مختلف، دو مشکل مهم در محلات دارای بافت فرسوده است.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، کاوه حاجی علی اکبری در جلسهای که با حضور مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان تهران و جمعی از مدیران دفاتر توسعه محلهای برگزار شد، یکی از مسائل و مشکلات در بافتهای فرسوده پایتخت را که به عنوان موانع نوسازی برشمرده میشود، موضوعهای مختلف مربوط به اسناد مالکیت املاک دانست.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان این که مشکلات ثبتی در هر منطقه از سوی مدیران دفاتر توسعه محلهای شناسایی و اولویت بندی شده اند، خاطرنشان کرد: نبود آمار دقیق از تعداد و پراکندگی املاک، ناآگاهی مالکان از شرایط املاک و چگونگی پیگیری روند قانونی مسائل، هزینههای قابل توجه رسیدگی و پیگیری پروندههای ثبتی و ناتوانی مالی مالکان، طولانی بودن روند و فرآیندهای ثبتی و حجم بالای پروندههای ثبتی در سطح رسیدگی از عمومیترین مشکلات است.
آقای علی اکبری با اشاره به اینکه مشکلات ثبت املاک در سطح محلات به تفکیک دسته بندی شده اند، تصریح کرد: این دسته بندی شامل املاک فاقد سند رسمی و دارای قولنامه معتبر، املاک فاقد سند رسمی و فاقد قولنامه معتبر، املاک با سند مشاعی، املاک دارای سند رسمی دارای مغایرت ابعاد و مساحت بین وضع موجود و سند، املاک دارای سند اعیانی، املاک با سند دارای حدود اربعه بدون مساحت و ابعاد و املاک دارای سند با موقعیت جابجا شده است.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران ابراز امیدواری کرد که با برگزاری جلساتی از این دست بتوان گامی برای کاهش مشکلات ساکنان بافتهای فرسوده و تسریع در روند نوسازی برداشت.
آقای علی اکبری با بیان این که موضوع نوسازی بافتهای فرسوده، موضوعی ویژه و از اولویتهای مورد تأکید حاکمیت نیز است، یادآور شد: در محدوده بافتهای فرسوده، تعداد زیادی ساختمانهای ناپایدار و ناایمن وجود دارند که نیاز به زلزله ندارند و چنانچه به حال خود رها شوند، تبدیل به آوار خواهند شد.
وی افزود: موانع و مشکلات نوسازی در بافتهای فرسوده با حیات و ممات ساکنان در ارتباط است و مرتفع شدن این مسائل حتی یک روز زودتر، از اهمیت بسزایی برخوردار است.
آقای علی اکبری در خاتمه با بیان این که ۶۰ دفتر توسعه محلهای در سطح محلات دارای بافت فرسوده مستقر هستند و کارشناسان این دفاتر به نمایندگی از شهرداری تهران تمامی امور را برای رفع مشکلات ساکنان محلات در واحدهای مختلف ثبتی پیگیری میکنند، خواستار همکاری واحدهای ثبتی با کارشناسان دفاتر برای حل هر چه سریعتر مشکلات شهروندان شد.
آقای عبدالحسین رامشی، مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان تهران نیز ضمن تشکر از برگزاری جلسه، ابراز امیدواری کرد که با رویکرد تعاملی شکل گرفته میان اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تهران و سازمان نوسازی شهر تهران، مشکلات مربوط به اسناد مالکیت املاک مسئله دار در بافتهای فرسوده پایتخت هر چه سریعتر برطرف شود.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان تهران با بیان این که پذیرش ثبت عادی و عمومی، صدور سند بر اساس قانون تعیین تکلیف یا بر مبنای رأی هیئت سه نفره متشکل از قاضی، نماینده ثبت و نماینده شهرداری تهران در بافتهای فرسوده چند روش مختلف برای صدور سند مالکیت در چارچوب مقررات قانون ثبت است، توضیح داد: سال گذشته حدود یک میلیون جلد سند مالکیت تک برگی در استان تهران صادر شده که از این میزان ۸۰۰ هزار مورد مختص شهر تهران بوده است.
مالکان بافتهای فرسوده که املاک آنها فاقد سند و دارای قولنامه معتبر است، میتوانند در قانون تعیین تکلیف ثبت نام کنند تا در چارچوب قانون، سند مالکیت برای آنها صادر شود.
در این جلسه مشکلات ثبت اسنادی در محلههای خزانه، اتابک و مینابی، صدر، گلشن، جوادیه، گلابدره، مسگرآباد و شمیران نو از سوی مدیران دفاتر توسعه محلهای مربوطه مطرح و بررسی شد.
بر اساس این گزارش به طور تقریبی حدود ۱۳۰۰۰ پلاک در محدوده ثبتی لویزان، ۸۵۰۰ پلاک در محدوده ثبتی شهر ری، ۶۰۰۰ پلاک در محدوده ثبتی مولوی، ۵۰۰۰ پلاک در محدوده ثبتی یافت آباد، ۲۵۰۰ پلاک در محدوده ثبتی کن، ۲۰۰۰ پلاک در محدوده ثبتی خاوران، ۵۰۰ پلاک در محدوده ثبتی سعادت آباد، ۵۰۰ پلاک در محدوده ثبتی شمیران، ۴۰۰ پلاک در محدوده ثبتی قلهک، ۲۰۰ پلاک در محدوده ثبتی رودکی و ۱۰۰ پلاک در محدوده ثبتی نارمک دارای مشکلات ثبت اسنادی است که شناسایی شده و پیگیری رفع مشکلات آنها در دستور کار قرار دارد.