پخش زنده
امروز: -
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضا با جدیت و بدون توجه به تهمت های سیاسی و جناحی، به پرونده های فساد رسیدگی می کند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آقای ریئسی در گردهمایی مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان اینکه نباید اجازه بروز فساد در نظام اسلامی داده شود افزود: زمانی که پرونده ای مربوط به افراد مرتبط با صاحبان قدرت و ثروت به دستگاه قضا ارسال می شود، این قوه با انواع تهمت های جناحی و سیاسی مواجه می شود، اما بدون اعتنا به این حاشیه سازی ها به هر نوع پرونده فساد رسیدگی می کند.
وی تصریح کرد: اگر کسی برای هر موردی که منجر به وقوع فساد می شود اقدام کند دستگاه قضایی نمی تواند نسبت به آن بی تفاوت باشد و باید عادلانه به آن رسیدگی کند.
رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه هرگاه در مسیر جبهه انقلاب اسلامی و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب حرکت کردیم دشمن نتوانسته به اهداف خود دست پیدا کند و موفقیت های بزرگی نصیب ملت ایران شده است افزود: در حوزه اقتصادی ظرفیت های بزرگ و متعددی برای عبور از مشکلات اقتصادی وجود دارد .
وی با تاکید بر اینکه امروز مردم از تبعیض و فساد اداری گله مند هستند گفت: در نظام اداری ما از ابتدا نباید اجازه داده شود تا فساد به وجود آید و مسئولان باید در این زمینه حساسیت داشته باشند و با اصلاح نظام بانکی، مالیاتی واردات و صادرات اجازه ایجاد فساد را ندهند.
وی با بیان اینکه اصلاح نظام بانکی و مقابله با پدیده قاچاق سازمان یافته مورد تائید و تاکید همه مسئولان است تصریح کرد: ساختارهای فساد زا در نظام اسلامی باید حل شود تا پرونده ای بابت آن بر روی میز قاضی قرار نگیرد.
وی مشکل یارانه ها و توزیع عادلانه آن را یکی دیگر از مباحث قابل اصلاح در کشور عنوان کرد و گفت: آقایان برای اجرای عادلانه قانون هدفمندی یارانه ها و توزیع آن در بین اقشار کم در آمد و حذف دهک های پردرآمد از لیست یارانه بگیران رو دربایستی دارند.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی افزود: وجود چند نرخ متفاوت برای قیمت دلار از دیگر مواردی است که منجر به تشکیل پرونده در دستگاه قضایی می شود .
وی یکی دیگر از مواردی که منجر به وقوع فساد در دستگاه اداری می شود را فرآیند خصوصی سازی اعلام کرد و گفت: زمانی که یک شرکت در فرآیند خصوصی سازی واگذار می شود فعالیت صنعتی آن بعد از مدتی رو به افول می رود که این موضوع و نحوه واگذاری آن باید در دستگاه قضایی بررسی شود.
رئیس دستگاه قضا از مسئولان متولی امر خواست در فرآیند خصوصی سازی و واگذاری ها مشکلاتی که برای کارگران در مناطقی مانند اراک، هفته تپه و تبریز ایجاد شده است بشنوند.
رئیسی تاکید کرد: امروز مسئولان عمل و اجرای به قانون و مبارزه با فساد و تبعیض را می خواهند، موضوعاتی که باید در طراز انقلاب اسلامی باشد.
رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنانش گفت: روحانیت در عرصه علم، تبلیغ و عمل باید پیشتاز باشد.
وی با اشاره به حاکمیت فقه در نظام اسلامی و توانایی و ظرفیت والای فقه جعفری در پاسخگویی به سوالات متعدد و متناسب با وضعیت فعلی جامعه گفت: فقه در این زمینه از پاسخگویی به هیچ سوالی عاجز نیست اما باید مجتهدان و صاحبنظران علوم اسلامی با تلاش و مجاهدت پاسخ این سوالات را پیدا کنند.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با بیان اینکه ارتباط دستگاه قضایی با مجامع علمی و حوزوی و دانشگاهی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است افزود: کادر سازی در دستگاه قضایی با تکیه بر ظرفیت همین مجامع علمی و حوزوی صورت می گیرد.
رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه با وجود همه فضا سازی های رسانه ای دشمن امروز منبر و تبلیغ همچنان به عنوان یک جریان اثر گذار در بین مردم وجود دارد افزود: عالم خوش زبان و زمان شناس در یک سخنرانی می تواند به صورت مناسب به تبیین و موعظه در امورات مبتنی بر دین مبین اسلام واندیشه های اخلاقی بپردازد.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با بیان اینکه جریان دشمن شناسی و دشمن ستیزی از پرتو همین تبلیغات برای جامعه ایجاد می شود تصریح کرد: روشنگری و رساندن حقیقت نهضت عاشورا به آحاد مردم و سراسر دنیا که نمونه آن در موج بیداری اسلامی در اذهان ملت منطقه بیدار شده است از برکات نهضت اسلامی، خون شهدا و تبلیغ مبلغان است.
وی با اشاره به اینکه دنیای امروز با یک جاهلیت مدرن مواجه است که بدترین و زشت ترین پدیده های اخلاقی در آن به عنوان تمدن معرفی می شود افزود : حرکت در مسیر نهضت عاشورا و بهره گیری از فضاهای رسانه ای و تبلیغی نقش به سزایی در شکست این نوع جاهلیت و انتقال پیام انقلاب اسلامی به سراسر جهان دارد.
وی افزود: ما نیاز به ظرفیت سازی در حوزه انقلاب اسلامی و جاهلیت زدایی مدرن داریم که یکی از این ظرفیت های بسیار مهم نهضت عاشورای حسینی است.
رئیس دستگاه قضا گفت: جریان عاشورا دارای ظرفیت سازی های عمیقی در حوزه جامعه و فرد است و می تواند فرماندهی سخن حق در مقابل جریان شیطانی و دشمن ستیزی را بر عهده داشته باشد و مبلغان نقش روشنگری و بصیرت آفرینی و پاسخ به شبهات و تقویت ایمان و اعتقاد راسخ به مبانی انقلابی اسلامی را برعهده دارند.
وی تصریح کرد: دشمن به دنبال حساسیت زدایی از ارزشها و ایجاد منکراتی مانند فساد و رشوه است و به هر اندازه حساسیت جامعه اسلامی در این خصوص کمتر است شود فضا برای تحرکات دشمن هموارتر خواهد شد.
آقای رئیسی در پایان از مبلغان علوم دینی خواست در ایام تبلیغ که به مراکز مختلف سراسر کشور مراجعه می کنند در صورت مواجه با مشکل و درخواست مردم این مشکلات را به دستگاه قضایی اعلام کنند.
در ماه محرم امسال بیش از یازده هزار مبلغ دینی از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به سراسر کشور اعزام می شوند.