پخش زنده
امروز: -
عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری گفت: 3 هزار میلیارد تومان ظرفیت مالی برای شرکتهای دانشبنیان در نظر گرفته شده است.
به گفته وی صندوق نوآوری و شکوفایی وظیفه تامین مالی شرکتهای دانشبنیان را بر عهده دارد و ارائه تسهیلات ، سرمایهگذاری ، کمک و توانمندسازی برای توسعه بازارها از وظایف این صندوق است.
خیاطیان افزود: تمرکز زدایی با همکاری 45 صندوق صندوق پژوهش و فناوری در کشور در دستور کار قرار گرفته وهمچنین اختصاص خط اعتباری پیگیری شده تا لزومی برای حضور شرکتهای دانشبنیان در تهران نباشد.
وی از ایجاد هزار و 500 میلیارد تومان ظرفیت از طریق صندوق پژوهش و فناوری خبر داد و گفت: شرکتهای بزرگ دانشبنیان در کشور با گردش مالی بالایی وجود دارد و ارائه تسهیلات به این شرکتها از طریق نظام بانکی پیگیری شده و هزار و 500 میلیارد تومان ظرفیت ایجاد شد.
خیاطیان با یادآوری استفاده از ظرفیت پارکهای علم و فناوری در همه استانها به عنوان محل رشد و توسعه شرکتهای دانشبنیان گفت: بسیاری از خدمات از طریق پارکهای علم و فناوری ارائه میشود و بستهای برای ارائه کمکها پیشبینی شده و باید زمینهسازی برای توسعه شرکتهای دانشبنیان فراهم شود.
عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری گفت: شتابدهندههای مختلفی در کشور شکل گرفتهاند که مشوق شرکتهای دانشبنیان هستند و بستهای را طراحی کردیم که شتابدهندهها با تمرکز بیشتری از گروه های تخصصی و استارتآپها حمایت کنند و آنها را به شرکتهای دانشبنیان تبدیل کنند.
خیاطیان همچنین معرفی صندوق پژوهش فناوری استان کرمان به مخاطبان هدف خود از سفر به کرمان ذکر و تصریح کرد: رسانهها این مجموعه را به مخاطبان معرفی کنند.
وی با اشاره به وجود 116 مرکز آموزشی، 60 هزار دانشجو و 2 هزار استاد و هیئت علمی در استان کرمان افزود: 54 شرکت دانشبینان در استان کرمان ظرفیت کمی است.
خیاطیان با تاکید بر اینکه مشکلاتی در کشور داریم که شرکتهای دانشبنیان میتوانند این مسائل را رفع کنند، افزود: راه میانبُر رونق تولید از شرکتهای دانش بنیان میگذرد به شرط آنکه راه خودشان را پیدا کنند.
عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری افزود: بازار مشکل اصلی شرکتهای دانشبنیان است و ما در عرضه خوب عمل کردهایم و شرکتها محصولات خوبی تولید کردهاند اما زمانی به بازار رسیده است کسی این محصولات را نمیخرد و ما به عنوان صندوق نوآوری و شکوفایی ابزار لیزینگ را در این زمینه ایجاد کردهایم.
وی در همین زمینه افزود: به خریداران محصولات دانشبنیان گفتیم اگر از این شرکتها خرید کردید به شما تسهیلات میدهیم و شرکتها و محصولات را به مخاطبان اصلی آنها مانند خریداران دولتی و خصوصی معرفی میکنیم، زیرا از این محصولات آگاهی ندارند و سراغ مشابه خارجی میروند.
خیاطیان از ایجاد 142 هزار اشتغال مستقیم در شرکتهای دانشبنیان خبر داد و یادآورشد: فعالیت شرکتهای دانشبنیان در 14 محور و دستهبندی است و مهمترین فراوانی شرکتهای در بخشهای آیتی ، آیسیتی ، سلامت ، فناوریهای زیستی ، تجهیزات پزشکی و ماشینآلات است.