میرکاظمی با بیان اینکه نصب چمن های مصنوعی از فضای ورزشی روباز مقابل مدیریت تربیت بدنی دانشگاه به ابعاد 800 مترمربع آغاز شده است افزود: برای خرید و نصب چمن های مصنوعی این فضا، 171 میلیون تومان هزینه شده که اعتبار این تجهیزات با مشارکت صندوق رفاه دانشجویان، اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و دانشگاه بیرجند تأمین شده است.
وی با بیان اینکه چمن های مصنوعی برخلاف چمن طبیعی محدودیت کاشت، مکان و زمان ندارد و مستقل از شرایط آب و هوایی می تواند مورد استفاده قرار گیرد، گفت: این چمن متراکم تر، مقاوم تر و نیازمند نگهداری بسیار کمتری است و استفاده از آن سبب حذف و کاهش بسیاری از هزینه های مربوط به آماده سازی، کاشت و نگهداری زمین از جمله هزینه های بذر، کود، آبیاری و سیستم آب رسانی، وجین و چمن زنی، سم و دفع آفات، ترمیم، اصلاح و تجدید کاشت می شود.
مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه بیرجند قابلیت استفاده دائمی و همیشگی از چمن مصنوعی و مقاومت زیاد در مقابل عوامل جوی و تنش های ناشی از حرکات فیزیکی را از دیگر مزیتهای استفاده از چمن مصنوعی در مقایسه با چمن طبیعی عنوان کرد.
میرکاظمی افزود: بر اساس سیاستهای دانشگاه سبز، در آینده نیز دیگر زمینهای ورزشی موجود در محیط خوابگاههای دانشجویی دانشگاه با چمن مصنوعی تجهیز خواهند شد.