پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس: امیدوارم با تصمیماتی که میگیریم با اقتدار پیش برویم و هدف من و پرسپولیس قهرمانی در آسیا است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صد او سیما؛ محمدحسن انصاری فرد پس از پایان جلسه هیئت مدیره پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: بعد از صحبتی که با وزیر ورزش و معاونش داشتم و بعد از گذشت ۱۰ روز قبول کردم تا مدیرعامل پرسپولیس شوم و میدانم چه مشکلاتی داریم، مشکلات مالی همیشه در پرسپولیس وجود داشته و خواهد داشت، ولی امیدوارم با تصمیماتی که میگیریم به هدف مان که به قهرمانی در لیگ برتر، جام حذفی و به ویژه قهرمانی در آسیا است دست پیدا کنیم.
وی درباره شایعه حذف پرسپولیس از آسیا نیز افزود: درباره این موضوع در هیئت مدیره صحبت کردیم و ان شاءالله تیم ما از آسیا حذف نخواهد شد.
انصاری فرد گفت: استعفای من از کمیته فوتسال هیچ ربطی به باشگاه پرسپولیس نداشت و من اصلاً به فکر اینجا نبودم و زمانی که پیشنهاد مدیرعاملی به من رسید درباره آن فکر کردم و این مسئولیت را پذیرفتم.
وی درباره اینکه آیا تغییراتی در باشگاه با حضور شما رخ خواهد داد، افزود: خوشبختانه هیئت مدیره ما که تغییر نکرده است، اما احتمال دارد در آینده تغییراتی رخ دهد.
انصاری فرد گفت: دوست دارم آرامش در تیم ما حاکم شود و حتی اگر روزی تصمیم گرفتند که من دیگر مدیرعامل نباشم نباید آرامش تیم به هم بخورد البته هرجا موفقیتی حاصل شده است به دلیل ثبات در مدیریت بوده است.
وی در پایان صحبت هایش و درباره تعامل با پیشکسوتان افزود: من خودم پیشکسوت این باشگاه بوده ام و حتماً در آیندهای نزدیک آنها را دعوت خواهم کرد و از نظرات آنها استفاده خواهیم کرد.