نگاهی به چند خبر از شهرداری
کاهش ۴۷ درصدی قیمت شکر
توزیع شکر تنظیم بازار به قیمت هر کیلوگرم ۳۴۰۰ تومان با ۴۷ درصد کاهش قیمت در میادین تره بار ادامه دارد
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، توزیع شکر تنظیم بازار به قیمت هر کیلوگرم ۳۴۰۰ تومان در میادین میوه و تره بار همچنان ادامه دارد و این در حالی است که قیمت شکر در سطح شهر هر کیلوگرم ۶ هزار تا ۶۵۰۰ تومان است. شکر آزاد در میادین میوه و تره بار در بستههای ۹۰۰ گرمی ۴ هزار تومان، ۱۸۰۰ گرمی ۷۷۵۰ تومان، ۳ کیلوگرمی ۱۲۶۰۰ تومان، ۴ و نیم کیلوگرمی ۱۸۵۰۰ تومان و ۱۰ کیلوگرمی ۳۴ هزار تومان عرضه میشود.
قند فله نیز به قیمت هر کیلوگرم ۶۴۰۰ تومان در میادین میوه و تره بار به فروش میرسد، در صورتی که قیمت قند در سطح شهر به طور متوسط ۸۲۰۰ تومان است.
قند در میادین میوه و تره بار در بستههای ۴۵۰ گرمی ۳۱۰۰ تومان، ۹۰۰ گرمی ۶ هزار تومان، ۱۸۰۰ گرمی ۱۱۹۰۰ تومان، ۳ کیلوگرمی ۱۹۸۰۰ تومان و ۵ کیلوگرمی ۳۲۵۰۰ تومان عرضه میشود و اختلاف قیمت شکر تنظیم بازار در میادین میوه و تره بار با سطح شهر ۴۳ تا ۴۷ درصد و اختلاف قیمت قند در میادین با سطح شهر ۱۷ درصد است.
هر کیلوگرم نبات تخته و خُرد شده ۸۲۰۰ تومان، نبات شاخهای ۹۵۰۰ تومان و نبات چوبدار و طعمدار ۱۰۵۰۰ تومان در میادین میوه و تره بار به فروش میرسد.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران
نمایش 40 اثر گرافیکی با محور محرم در شهر
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران با بیان اینکه 40 اثر ویژه ماه محرم در تابلوهای شهری نمایش داده می شود، گفت: تاریخ اکران آثار محرم 8 شهریور خواهد بود.
برزین ضرغامی با اشاره به نتایج داوری کارگاه 3 روزه طراحی گرافیک محرم که در فرهنگستان هنر برگزار شد، گفت: آثار طراحی شده در این کارگاه با موضوع محرم، 424 اثر بود واثاری که قابلیت بهتری داشت، انتخاب شد.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران در ادامه با تاکید بر اینکه قرار بود از سه اثر برتر تقدیر شود، تصریح کرد: هنرمندان برجسته حوزه گرافیک زیر نظر استادان برجسته به خلق اثر پرداختند. وی ادامه داد: هنرمندان متناسب با عاشورا و ماه محرم و همچنین با محور آزادگی و ظلم ناپذیری آثارشان را خلق کردند.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران با تاکید بر اینکه سازمان زیباسازی شهر تهران سالهاست در محرم طرح هایی را با موضوع عاشورا و تاسوعا در شهر تهران اکران می کند، خاطرنشان کرد: دوم مرداد ، فراخوانی برای شرکت در کارگاه ۳ روزه داده شد و هنرمندان از سراسر کشور با ارسال ۵ اثر گرافیکی در این کارگاه آموزشی شرکت کردند.
فتاحیان؛ مدیرعامل شهربان و حریمبان
آغاز پویش شهروندی «من هم حریم بان هستم»
سید امیر فتاحیان با بیان اینکه حریم شهر تهران خط قرمز مدیریت شهری است، گفت: در راستای صیانت از حریم پایتخت، پویش شهروندی «من هم حریم بان هستم» راه اندازی شده است.
وی با اشاره به اینکه صیانت از حریم شهرها از مصادیق حقوق شهروندی است، اظهار داشت: در صیانت از حریم پایتخت، حمایت و همراهی شهروندان ضروری است.
فتاحیان با بیان این که در پویش « من هم حریم بان هستم» به دنبال فرهنگ سازی، آگاه سازی و جلب مشارکت و نظارت شهروندی در حوزه صیانت از حریم هستیم، خاطرنشان کرد: به زودی بخش های متنوع این پویش اعلام و اطلاعرسانی خواهد شد و شهروندان محترم میتوانند از این پس برای اطلاعات در خصوص پویش به نشانی سایت www.shahrban.tehran.ir مراجعه کنند.
آقایی؛ مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی
آغاز عملیات احیای خانه موزه اخوان ثالث
علیرضا آقایی گفت: با هدف احیا و باز زنده سازی خانه مشاهیر، نخبگان و ترویج ارزشها و اندیشههای نخبگان هنر و ادبیات، عملیات مرمت و احیاء خانه مهدی اخوان ثالث نیز که پیشتر توسط شهردای منطقه ۶ به تملک درآمده بود همزمان با سالروز فوت این هنرمند محبوب ایرانی آغاز شد.
آقایی با تاکید بر حفظ هویت خانه-موزه در مرمت این بنا افزود: تلاش خواهیم کرد این مجموعه با همان حس و حال گذشته بازسازی شود.
منزل مهدی اخوان ثالث در خیابان دکتر فاطمی، قرار دارد و این اثر در تاریخ ۱ مهر ۱۳۸۲ با شماره ثبت ۱۰۴۰۴ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است وی با تخلص ادبی م. امید (۱۰ اسفند ۱۳۰۷ مشهد - ۴ شهریور ۱۳۶۹ تهران) شاعر پرآوازه و موسیقی پژوه ایرانی است، اشعار او زمینه اجتماعی دارند و گاه حوادث زندگی مردم را به تصویر کشیده است؛ همچنین دارای لحن حماسی آمیخته با صلابت و سنگینی شعر خراسانی و نیز در بردارنده ترکیبات نو و تازه است.
اخوان ثالث در شعر کلاسیک فارسی توانا بود و در ادامه به شعر نو گرایید. از وی اشعاری در هر دو سبک به جای مانده است. وی در چهارم شهریور سال ۱۳۶۹ در تهران از دنیا رفت. وی در توس در کنار آرامگاه فردوسی به خاک سپرده شده است.