پخش زنده
امروز: -
مدیر اجرایی بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) گفت: ماموریت بنیاد مصطفی(ص)، هم افزایی و ارتقاء ظرفیت نقش آفرینان بالفعل و بالقوه مرتبط با نظام پیشرفت علم و فناوری و نوآوری در جهان اسلام است .
به گزارش خبرگزاري صداوسيما به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاع رساني بنیاد مصطفي(ص)، نشست خبری فراخوان چهارمین نشست آشنایی صنایع با دستاوردهای دانشمندان جهان اسلام (EISA) با حضور اقاي مهدی صفری، دبیر چهارمین نشست بینالمللی ایسا، اقاي صائم ستارزاده، دبیر اجرایی چهارمین نشست بینالمللی ایسا و اقاي سید علی عمرانی، مدیر اجرایی بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) برگزار شد.
اقاي عمرانی گفت: ماموریت بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص)، هم افزایی و ارتقاء ظرفیت نقش آفرینان بالفعل و بالقوه مرتبط با نظام پیشرفت علم و فناوری و نوآوری در جهان اسلام است .
وی بیان کرد : چهار محور اصلی بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) شامل اعتبار بخشی، شبکه سازی ، ظرفیت سازی و گفتمان سازی است.
مدیر اجرایی بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) تصریح کرد: در حال حاضر این بنیاد در زمینه اعتبار بخشی، اعطای جایزه مصطفی(ص) را دارد و تلاش میکند فعالیت های علمی دانشمندان جهان اسلام که منجر به تولید آثار در جامعه میشود را تبلیغ و تشویق کند و در الگوسازی نیز به آنان کمک کند .
وی ادامه داد: در زمینه شبکه سازی، فعالیت ها با محوریت افراد برجسته شکل گیرد تا جهان اسلام از داشته های خویش آگاه شود. در این حوزه نشست استپ تعریف شده است.
ایسا بازوی تجاری فعالیت های بنیاد مصطفی(ص) است که تلاش می کند افراد را در بخش های مختلف را که توان توسعه فناوری و تجاری سازی دارند معرفی کند و به توسعه بازار و محصول و جذب سرمایه گذار و شرکت های دارای دانش کمک کند.
ایسا بستری است که به توسعه بازار و شبکه های صاحب دانش فارغ از اینکه جایزه به آنان تعلق گیرد یا خیر، کمک می کند.
اقاي عمرانی افزود: بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) در حوزه ظرفیت سازی در تلاش است با تمرکز به حوزه دانش آموزان و دانشجویان جهان اسلام با برگزاری مسابقه دانش آموزی نور و رقابت علمی کنز، فعالیت هایی را انجام دهد؛ همچنین فعالیت های مکملی نیز در نظر دارد .
وی گفت: در حوزه گفتمان سازی، موزه هنر مصطفی(ص) در حال فعالیت است و این موزه تلاش می کند با زبان هنر، توانمندي دانشمندان جهان اسلام را با استفاده از جامعه خادم المصطفی(ص) و موقوفات، ترویج دهد.
اقاي صائم ستارزاده دبیر اجرایی چهارمین نشست آشنایی صنایع با دستاوردهای دانشمندان جهان اسلام (EISA) نيز گفت: نشست ایسا، فرصتی را فراهم میکند تا نیازهای گروهی از جامعه علمی شرکتکننده در نشست برطرف شود و افراد بتوانند دستاوردهای خود را در حوزه تولیدات و خدمات فناوری به بازارهای جدید با تمرکز بر جهان اسلام معرفی کنند.
وي افزود: EISA به معنای آشنایی صنایع با دستاوردهای دانشمندان جهان اسلام و برای ما مهم است که شرکت کنندگان یک سطح از شاخصههای دانش را دارا باشند.
او تصریح کرد: شرکتهای متناظر در حوزههای مختلف دور هم جمع میشوند و هر کدام جایگاه خاص خود را خواهند داشت. بخشی از این نشست برای ملاقات شرکتها و نوآوران با سرمایهگذاران در نظر گرفته شده و بخشی نیز برای ارزیابی نیازها و مشکلات شرکتها و نوآوران خواهد بود. همچنین برگزاری کارگاههای متعدد، از دیگر برنامههای جانبی این نشست دو روزه خواهد بود.
اقاي ستارزاده بیان داشت: نوآورانه و علمی بودن اثر، قابلیت تجاری سازی، حجم بازار احتمالی، احتمال تنزلیابی، بحث امکان ارتباط با فناوری ایده از جمله شاخصههای اصلی پذیرش آثار و ایدهها در این نشست است.
همچنین آثار دریافتی توسط کارشناسان در سه حوزه انرژی، آب و سلامت ارزیابی، تایید و یا رد میشوند.
دبیر اجرایی چهارمین نشست بین المللی ایسا افزود: فراخوان از امروز يکشنبه 3 شهريور آغاز میشود و علاقهمندان میتوانند برای شرکت در این نشست تا پایان شهریور به وبسایت نشست ایسا به نشانی eisa.mstfdn.org مراجعه کنند.
این نشست در ۱۸ و ۱۹ آبان در محل کارخانه نوآوری آزادی، برگزار و افتتاحیه این نشست هم در دانشگاه صنعتی شریف برگزار خواهد شد.
کارگاههای متعددی درحاشیه برپایی این نشست دایر خواهد شد.