به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ معاون بهداشت، درمان و امداد ناجا در مراسم افتتاحیه نشست تخصصی بین المللی روانشناسی و روانشناختی (پاسفیک) گفت: این معاونت در چارچوب تدابیر و ماموریت ذاتی خود در حفظ و سلامت اعضای ناجا و با درک اهمیت و ضرورت توجه به سلامت روان در نيروي اتنظامی، برنامههای روانشناختی با نگاه دیروز، امروز و آینده اجرا کرده است.
سرهنگ محمدرضا حسینی با بیان اینکه سلامت روان در میان نیروهای مسلح از اهمیت بیشتری برخوردار است، افزود: تمرکز بر سلامت روان نیروهای نظامی و انتظامی به دلیل مراوده و ارتباط مستقیم با مردم، ضروری است و در این حوزه نیاز مبرم به روانشناسی و روانشناختی احساس میشود.
معاون بهداشت، درمان و امداد ناجا با بیان اینکه بهره گیری از دانشهای روان شناسی و روان پزشکی برای تقویت پلیس دانش بنیان ضروری است، افزود: تمرکز بر استفاده از روانشناسی براي حفظ بنیان خانواده اعضای ناجا هم از دیگر تلاشهای سازمان بهداشت، درمان و امداد نيروي انتظامي است تا اعضا بدون دغدغه در انجام ماموریتهای بهینه، کوشا باشند و به همین منظور مرکز تخصصی روانشناسی ایجاد کردیم.
وی ادامه داد: از آنجا که اساس همه سازمانها بر منابع انسانی بنا شده است، دانش روانشناختی که به مقوله نیروی انسانی میپردازد، اهمیت زیادی دارد.
سرهنگ حسینی با بیان اینکه هدف غایی ما استفاده از علوم مختلف از جمله روانشناسی برای نیروهایی مسلح است، گفت: وظیفه خطیر حفظ امنیت و ثبات بر عهده نیروهای انتظامی و نظامی در سراسر کشور است و در این نشست تخصصی میزبان ۳۰ استان به صورت مستقیم از طریق ویدئو کنفرانس هستیم.
دبیر علمی نشست تخصصی روانشناسی و روانشناختی نیروهای مسلح نیز در این نشست با اشاره به اجرای برنامههای مختلف در حوزه روانشناسی نیروهای نظامی گفت: باید یک نیرو را از زمانی که وارد سازمان میشود تا بازگشت او به آغوش خانواده تحت نظارت و پوشش روانشناسی قرار داد.
آقای علی فتحی آشتیانی با بیان اینکه روانشناسی خود را مدیون سازمانهای نظامی و انتظامی میداند، افزود: در واقع ریشه علوم روانشناسی و روان پزشکی به سازمانهای نظامی میرسد.
وي با بیان اینکه در این نشست به آینده روانشناسی در نیروهای نظامی میپردازیم، گفت: کمیته بین المللی طب نظامی، مسئولیت بحث روانشناسی در نیروی انتظامی را بر عهده ایران گذاشته است.