پخش زنده
امروز: -
رقم جدید جو گلشن با مشارکت پژوهشگر مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مجری این طرح و پژوهشگر این مرکز تحقیقاتی، این رقم جدید را مناسب برای مناطق معتدل شور و گرم دانست و گفت: شوري يکي از تنش هاي مهم در مناطق خشک و نيمه خشک جهان است که توليد محصولات کشاورزي را محدود و دستیابی به ارقام متحمل به شوری با مصرف حداقل آب تنها راهکار مقابله با خشکسالی برای تولید محصولات کشاورزی است.
مهرداد محلوجی، محصول جو را در مقایسه با دیگر غلات در برابر شوري از مقاومت برخوردار دانست و افزود: ویژگی های زراعی رقم جو گلشن از نوع رشد بهاره، مقاوم به ریزش دانه ، خوابیدگی ، شکنندگی محور سنبله و عملکرد این رقم در سال زراعی97- 1396 در آزمایش پژوهشی ترویجی منطقه اردستان با شوری آب بیش از 10 دسی زیمنس بر متر چهار تن در هرهکتار و در سال 96-1395 حدود چهار هزارو 706 کیلوگرم در هکتار دانه تولید داشته است.
وی گفت: رقم جو گلشن در چهارمین جشنواره کشوری ارقام گیاهی با حضور حجتی وزیر جهادکشاورزی در تهران معرفی شد.