پخش زنده
امروز: -
عشایر استان اصفهان 10 هزار و 500 تن گوشت قرمز را تولید و روانه بازار کردند .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛ مدیرکل امور عشایر استان اصفهان گفت: این میزان گوشت قرمز از ابتدای امسال تاکنون با همت ساکنان مناطق عشایر نشین استان شامل سمیرم ، فریدونشهر ،شهرضا ،دهاقان ،جرقویه و چادگان تولید و روانه بازار مصرف شده است .
مختار اسفندیاری با بیان اینکه این استان از نظر تولید محصولات دامی و صنایع دستی عشایر در رتبه های اول تا پنجم کشور قرار دارد افزود: همچنین در این مدت 55 هزار تن محصولات لبنی شامل پنیر، کشک ، کره و ماست و 300 تن عسل توسط مردم عشایر نشین استان تولید شده است .
وی از تولید حدود 150 هزار تن سیب درختی نیز در شهرستان سمیرم خبر داد و افزود: زنان غیور عشایر در این مدت نیز 35 هزار متر مربع انواع فرش و گلیم را بافته اند .
مدیر کل امور عشایر استان اصفهان به ذخیره حدود 4 هزار تن نهاد های دامی نیز در تابستان امسال اشاره کرد و افزود: این میزان نهاده دامی برای استفاده دام ها در پاییزو زمستان ذخیره سازی شده است .
در استان اصفهان حدود 10 هزار خانوار عشایر لُر ،ترک و عرب زندگی می کنند.