ایجاد سردخانه ۴۰۰ هزار تنی فنی برای ذخیره سازی سیب زمینی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از ایجاد ۳ واحد فرآوری سیب زمینی و ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن سیب زمینی در استان همدان خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز همدان، منصور رضوانی جلال گفت: با ظرفیت سازی ۴۰۰ هزارتن سردخانه فنی سیب زمینی علاوه بر حفظ کیفیت، سالانه بیش از ۸۰ هزار تن از ضایعات سیب زمینی جلوگیری و بیش از ۱۶۰ میلیاردتومان درآمد اضافی عاید کشاورزان میشود.
او گفت: امسال، ساخت ۳ واحد فرآوری سیب زمینی در استان همدان، در دست پیگیری است تا علاوه بر جذب بیش از ۱۲۰ هزارتن محصول تولیدی کشاورزان، ارزش افزوده چند برابری را داشته باشیم، بطوریکه ۲ کیلوگرم سیب زمینی تبدیل به یک کیلو فرنچ فرایز خواهد شد که قیمت فعلی آن ۱۸ هزارتومان است.
![ایجاد ۴۰۰ هزار تن سردخانه فنی برای ذخیره سازی سیب زمینی ایجاد ۴۰۰ هزار تن سردخانه فنی برای ذخیره سازی سیب زمینی](/files/fa/news/1398/5/27/3849408_945.jpg)
به عقیده برخی از کارشناسان، آن بخش از محصول که در مراحل برداشت و پس از برداشت به هر دلیلی بدون استفاده یا نامناسب برای بازار فروش باشد ضایعات (LOSSES) تلقی میشود. ضایعات موجب کاهش کمیت و کیفیت مواد غذایی میشود.
برخی دیگر بر این عقیده اند که ضایعات به مراحل پس از برداشت محصول مربوط میشود و آن بخش از محصول که در مراحل پس از برداشت به هر دلیلی بدون استفاده یا نامناسب برای بازار فروش باشد ضایعات (LOSSES) تلقی میشود.