ایجاد سردخانه ۴۰۰ هزار تنی فنی برای ذخیره سازی سیب زمینی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از ایجاد ۳ واحد فرآوری سیب زمینی و ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن سیب زمینی در استان همدان خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز همدان، منصور رضوانی جلال گفت: با ظرفیت سازی ۴۰۰ هزارتن سردخانه فنی سیب زمینی علاوه بر حفظ کیفیت، سالانه بیش از ۸۰ هزار تن از ضایعات سیب زمینی جلوگیری و بیش از ۱۶۰ میلیاردتومان درآمد اضافی عاید کشاورزان میشود.
او گفت: امسال، ساخت ۳ واحد فرآوری سیب زمینی در استان همدان، در دست پیگیری است تا علاوه بر جذب بیش از ۱۲۰ هزارتن محصول تولیدی کشاورزان، ارزش افزوده چند برابری را داشته باشیم، بطوریکه ۲ کیلوگرم سیب زمینی تبدیل به یک کیلو فرنچ فرایز خواهد شد که قیمت فعلی آن ۱۸ هزارتومان است.
به عقیده برخی از کارشناسان، آن بخش از محصول که در مراحل برداشت و پس از برداشت به هر دلیلی بدون استفاده یا نامناسب برای بازار فروش باشد ضایعات (LOSSES) تلقی میشود. ضایعات موجب کاهش کمیت و کیفیت مواد غذایی میشود.
برخی دیگر بر این عقیده اند که ضایعات به مراحل پس از برداشت محصول مربوط میشود و آن بخش از محصول که در مراحل پس از برداشت به هر دلیلی بدون استفاده یا نامناسب برای بازار فروش باشد ضایعات (LOSSES) تلقی میشود.