شیشه عمر تلویزیون در دست مخاطبان
معاون امور استانهای رسانه ملی در بجنورد: مخاطبان سرمایه اصلی تلویزیون هستند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان شمالی معاون امور استانهای رسانه ملی در بجنورد: مخاطبان سرمایه اصلی تلویزیون هستند و محتوای مناسب، حفظ زبان و گویش محلی لازمه تولیدات سیما برای رقابت با سایر رسانه هاست.
معاون امور استانها درمراسم کمیسیون سیمای بیست و دومین جشنواره تولیدات
مراکز استانهای صدا و سیما در بجنورد، مخاطبان را سرمایه اصلی تلویزیون دانست و گفت:رابطه مخاطبان با تلویزیون رابطه معناداری است که با توجه به کثرت رسانهها و سلایق مخاطبان باید تلویزیون تلاش کند با تولید برنامههای با محتوا و مخاطب محور علاوه بر حفظ مخاطبان فعلی، مخاطبان جدیدی را نیز جذب کند.
دکتر علی دارابی افزود: امروز رسانهها اولویتهای ذهنی و رفتاری ما را تعیین میکنند و تاثیر گستردهای در جامعه دارند و همگرایی و هویت یابی از ویژگیهای مثبت آن است.
وی در ادامه با اشاره به رشد روز افزون تکنولوژی و ماهوارهها، تصریح کرد: تلویزیون در رقابت با رسانههای نوین است و برای پیش افتادن از این رسانهها باید ساز و کار مناسبی برای خود پیدا کند.
معاون رسانه ملی همچنین با تأکید براینکه گرایش مخاطبان در سراسر دنیا و بخصوص ایران به سمت شبکههای محلی است و شبکههای محلی بعد از شبکه ۳ رتبه دوم را به لحاظ بیننده و رضایتمندی دارد از برنامه سازان، مدیران و دست اندر کاران سیمای مراکز استانها خواست با تولید برنامههای با محتوا و فاخر برای جلب رضایت مخاطبان و همچنین حفظ زبان و گویشهای محلی احتمام ویژهای داشته باشند.
دارابی با بیان اینکه اساس کار تلویزیون هویت و غنای بصری است گفت: باید تولید کنندگان و برنامه سازان با تولید برنامههای جذاب با شرایط روز جامعه پیش بروند.
در ادامه این نشست حسین فاطمی رئیس کمسیون سیما نیز جشنواره تولیدات مراکز صداوسیما را فرصتی برای گردهمایی اندیشه ها، ایدهها، فنون و هنر عنوان کرد و گفت: این جشنواره نمادی از همگرایی استانی برای کمک به توسعه پایدار مناطق کشور است و شتاب بخشیدن به تولیدات محلی استعداد های مختلف را شکوفا میکند.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۵۰ برنامه شاخص در مراکز استانها شناسایی شده است، افزود: تولید آثار فاخر و با کیفیت در شبکههای استانی از اولویتهای سازمان است و امیدواریم تا سال ۱۴۰۰ تولیدات فاخر به ۱۲۰ برنامه شاخص افزایش یابد.
در پایان از ۹۵ اثر برتر در بخش اصلی و ۳۰ اثر نیز در بخش جنبی تقدیر و جوایزی شامل لوح، دیپلم افتخار و تندیس از صاحبان اثر قدر دانی شد.
{$sepehr_album_۸۰۵۲۸}