پخش زنده
امروز: -
قابلیت های گردشگری و تولیدی سیستان و بلوچستان در چهارمین نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر کشور به نمایش درآمد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان ، مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری سیستان و بلوچستان گفت : کاروان 250 نفره استان در قالب 28 غرفه از امروز به مدت 4 روز در این نمایشگاه حضور دارند.
جمالزهی با بیان اینکه امسال توجه ویژهای به رونق تولید و اشتغالزایی در این نمایشگاه شده است افزود : 8 غرفه استان به طرحهایی اختصاص پیدا کرده است که از محل تسهیلات روستایی منجر به کارآفرینی ، تولید محصول و یا ارائه خدمت شدهاند.
وی گفت : این بهترین فرصت برای معرفی مراسم آیینی، لباس، تنوع خوراکیهای منطقه و ورزشهای بومی و محلی سیستان و بلوچستان برای کسانی است که تاکنون فرصت سفر به این استان را نداشتهاند.
چهارمین نمایشگاه توانمندیهای روستاییان و عشایر کشور امروز با حضور ابتکار معاون رییس جمهور در تهران گشایش یافت.