پخش زنده
امروز: -
سطح زیر کشت زیتون در شهرستان خور و بیابانک با 15 هکتار افزایش به 40 هکتار رسید .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اصفهان؛ مدیر جهاد کشاورزی خوروبیابانک متوسط عملکرد برداشت این محصول را در هر هکتار بیش از سه تن اعلام کرد و گفت: 90 درصد زیتون تولیدی خوروبیابانک در شهرستان روغن گیری و مابقی آن فرآوری می شود.
موسوی افزود: برداشت محصول زیتون کنسروی در خوروبیابانک از ابتدای شهریور و نمونه روغنی آن مهر آغاز می شود.
روغن زیتون به دلیل داشتن مقدارکافی و مناسب از اسیدهای چرب غیراشباع، بهترین منبع تامین انرژی برای بیماران قلبی و عروقی است.