نگاهی به چند خبر موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس
مستند «و تن من» رونمایی میشود
فیلم مستند «و تن من» تهیه شده در گروه مستند بنیاد فرهنگی روایت فتح در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس رونمایی و اکران میشود
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مراسم رونمایی و اکران از مستند «و تن من» تهیه شده در گروه مستند روایت فتح به کارگردانی «حسین همایونفر»، شنبه ۲۶ مرداد از ساعت ۱۱ تا ۱۳ در سالن همایش هویزه واقع در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار میشود.
این مستند با موضوع روایتی از زندگی جانباز سرافراز مهدی علیزاده قهرمان رشته پرتاب نیزه در پارالمپیک است که به همت گروه مستند بنیاد فرهنگی روایت فتح تولید شده است.
شهدایی همچون شهید حججی از جان و مال خودشان برای دفاع از حرمین گذشتند
در دنیایی که به سمت مادی گرایی میرود، افرادی همچون شهید حججی از جان و مال خودشان برای دفاع از حرمین میگذرند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس؛ داود نظام اسلامی جانباز هشت سال دفاع مقدس در گفتگو با رادیو سرو اظهار کرد: در بدترین و سختترین شرایط ۸ سال در مقابل دشمن ایستادگی کردیم.
وی ادامه داد: خستگی ناپذیری مردم یکی از نقاط قوت ما بود که باعث شد، در مقابل دشمن ایستادگی کنیم.
جانباز دفاع مقدس گفت: امروز نیز همانند دوران دفاع مقدس نباید خسته شویم و صحنه را ترک کنیم، زیرا منطقی نیست.
نظام اسلامی بیان کرد: در دنیایی که به سمت مادی گرایی میرود، افرادی همچون شهید حججی از جان و مال خودشان برای دفاع از حرمین میگذرند.
وی تاکید کرد: دوران دفاع مقدس بسیار سخت بود چرا که کشورمان در یک طرف و تمام کشورهای دنیا در طرف دیگر قرار داشتند.
جانباز دفاع مقدس تصریح کرد: حزب بعث عراق از تجهیزات به روز و کامل بسیاری از کشورها در جنگ با ایران استفاده میکرد، این در حالی بود که در ایران به تازگی انقلاب شکل گرفته بود.
نظام اسلامی افزود: مردم و جوانان در چنین شرایطی به میدان آمدند و حتی نوجوانان ۱۲ ساله احساس مسئولیت میکردند.
وی با بیان اینکه تعهد در میان رزمندگان یکی از خصایص اصلی بود، گفت: رهبری مقتدر امام خمینی (ره) در شکل گیری انقلاب و خنثی سازی تحرکات مرزی قبل از جنگ و دوران دفاع مقدس یکی از مهمترین ابزارها بود.
مهمترین رکن در میان رزمندگان در دوران دفاع مقدس، اخلاص بود
رزمنده دوران دفاع مقدس گفت: مهمترین رکن در میان رزمندگان در دوران دفاع مقدس، اخلاص بود و پایداری مردم مهمترین درس دفاع مقدس است.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس؛ ماشااله فشی رزمنده دوران دفاع مقدس در گفتگو با رادیو سرو گفت: ما قبل از انقلاب در روستا زندگی میکردیم و افراد شاخص اطلاعات را به روستاها انتقال میدادند و اعلامیه امام خمینی (ره) را پخش میکردند.
وی ادامه داد: در مراسم و برنامهها شرکت فعال داشتم و دو بار در تهران برای شرکت در راهپیماییها حضور پیدا کردم.
رزمنده دوران دفاع مقدس بیان کرد: در بخشی از موزه که هوای سرد و گرم جبهه را نشان میدهد، ما در فاو چنین تجربهای را داشتیم.
رزمنده دوران دفاع مقدس تاکید کرد: رزمندگان سختیهای جبهه را تحمل کردند، زیرا مطمئن بودند امام خمینی (ره) در جماران نیز چنین شرایطی دارند.
وی گفت: اخلاص امام راحل و فداکاری رهبر معظم انقلاب و ایستادگی مردم باعث پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس شد.
رزمنده دوران دفاع مقدس ادامه داد: ما برای دفاع از ارزشها و ادای دین به نظام و انقلاب در جبههها حضور یافتیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: برای موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس زحمات بسیای کشیده شده است و از طریق بسیج و مساجد میتوان تبلیغات گسترده تری برای آشنایی بیشتر مردم با این مجموعه انجام داد.
برگزاری جشن عید غدیر در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس جشن عید غدیر ظهر دوشنبه ۲۸ مرداد ماه در مسجد جامع خرمشهر موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس؛ در این مراسم جشن حجت الاسلام شهاب مرادی سخنرانی و حاج مهدی سلحشوری مولودی خوانی خواهد کرد و حاج، ولی الله کلامی زنجانی شعرخوانی آیینی خواهد داشت.
شهید لبافی نژاد مرد خدا بود
خانم سلیحی با اشاره به اینکه همسر شهید لبافی نژاد مرد خدا بود، گفت:: تا نیمه مرداد سال ۵۴ حدود ۲ سال مشغول مطالعه در زمینه کتب دینی و قرآنی بودیم.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، پروین سلیحی همسر شهید دکتر مرتضی لبافی نژاد در گفتگو با رادیو سرو گفت: با شهید لبافی نژاد در سال ۵۱ ازدواج کردم.
وی ادامه داد: ایشان یک مبارز و انقلابی بود و دوره تحصیلات عالیه پزشکی را میگذراند.
همسر شهید لبافی نژاد اظهار کرد: شهید لبافی نژاد میتوانست برای ادامه تحصیل به صورت رایگان به آمریکا برود، اما به دلیل مبارزه علیه رژیم قید این کار را زد.
خانم سلیحی تصریح کرد: به فاصله یک روز بنده و شهید لبافی نژاد را دستگیر کردند و در کمیته شهربانی که امروز به نام موزه عبرت است، به مدت یک سال در سلولهای انفرادی نگه داشتند.
همسر شهید لبافی نژاد ادامه داد: بعد از ۶ ماه دادگاه همسرم تشکیل شد و ایشان به ۷ بار اعدام محکوم شد و ۴ بهمن ۵۴ به دستور شاه ملعون حکم اجرا شد.
خانم سلیحی گفت: زمان دستگیری زیر ۱۸ سال بودم و مشمول دادگاه اطفال قرار گرفتم و حکم اعدام بنده به زندان تقلیل یافت.
وی تاکید کرد: سال دوم به اوین منتقل شدم و سلول هایش نیمه انفرادی بود. ۱۰ روز قبل از اینکه همسرم را تیرباران کنند، ایشان را ملاقات کردم و در واقع این جلسه خداحافظی بود.
همسر شهید لبافی نژاد بیان کرد: در روز چهارم بهمن ماه فردای روزی که همسرم را تیرباران کردند، مجلس ختمی برای خودم گرفتم.
خانم سلیحی افزود: وقتی دستگیر شدم، پسرم ۱ سال و نیمه بود و بعد از آزادی ۳ سال و نیم داشت.
وی گفت: برای موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس زحمات بسیاری کشیده شده است و ان شاء الله تکامل پیدا کند.