به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روزنامه القدس العربی؛ عربستان به جای آنکه همچون گذشته به یاری مسلمانان و آرمان فلسطین بشتابد، امروز راه دوستی با دشمنان اسلام و مسلمانان را در پیش گرفته است و تنها مزیت بن سلمان ولیعهد سعودی این خواهد بود که فروپاشی نظام کشورش را که همواره نماد راستین واپس گرایی در منطقه عربی و جهان اسلام بوده است, تسریع خواهد کرد.
تارنمای روزنامه القدس العربی چاپ لندن در یادداشتی به قلم جلبیر الاشقر نوشت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر کابینه متعصب یهودی- صهیونیستی به دوستی با سرسخت ترین دشمنان یهود شهره است البته تا زمانی که خصومت ورزی آنها با عربها و مسلمانان بیشتر از دشمنی شان با یهودیان باشد، به طوری که برای دشمنی با ملت فلسطین و رقبای عرب و مسلمان خود از رژیم صهیونیستی حمایت می کنند. از همین رو بسیاری از کسانی که نتانیاهو به دوستی با آنان مباهات می کند، دشمنان یهودند و در عین حال حمایت آنان از اسرائیل بر تمایل آنها به نجات دادن کشورشان از دست یهودیان غلبه یافته است.
به نظر می رسد سیاست عربستان به رهبری متولی قدرت (لقبی که در این کشور بیشتر از "ولیعهد" مصداق دارد)، محمد بن سلمان با الهام از این طرز تفکر ماکیاولیستی و در قالب روابط دوستانه سیاسی و مشارکت اقتصادی با دشمنان سرسخت اسلام و مسلمانان شکل گرفته است، حتی با وجود آنکه سعودی ها خود را قیم جهان اسلامی می دانستند. پس از ایجاد روابط دوستانه با رئیس جمهور آمریکا، وی ممنوعیت ورود مسلمانان به کشورش را در رأس برنامه های انتخاباتی خود قرار داد؛ یکی از ویژگی های دولت ترامپ حمایت بدون قید و شرط از حزب راستگرای صهیونیست است و چنین چیزی در دوران ریاست جمهوری هیچ یک از رؤسای جمهور پیشین آمریکا سابقه نداشته است.
عربستان گام مهمی در تحکیم روابط خود با ناریندرا مودی نخست وزیر و حاکم کنونی هند برداشته است که ایدئولوژی وی مبتنی بر تعصبات هندوها و دشمنی با مسلمانان است.
وقتی متولی حکومت در سفر 6 ماه پیش خود به هند با تمجید از نخست وزیر این کشور وی را برادر بزرگتر خطاب کرد، شرکت دولتی آرمکوی عربستان که زیر نظر بن سلمان اداره می شود، اعلام کرد تصمیم دارد 5 سهم از سهام شرکت صنعتی ریلانس را خریداری کند. موکیش آمبانی صاحب این شرکت یکی از ثروتمندترین مردان جهان است که به برقراری روابط دوستانه با مودی شهرت دارد.
نویسنده در ادامه با اشاره به تشدید تنش در هند در پی برکناری حکومت خودمختار جامو و کشمیر، تنها ایالت هند با اکثریت مسلمان، نوشت: به نظر شما آیا بن سلمان با اقدامات ماکیاولیستی و غیر اخلاقی خود خواهد توانست افکار ما را نسبت به سران صهیونیست تغییر دهد؟ سئوال دیگر اینکه متولی حکومت چه هدفی در سر دارد؟
باید بگویم وی تنها دو هدف دارد: نخست خصومت ورزی با ایران که اولویت حکومت سعودی است و دوم: آینده عربستان.
درباره هدف اول باید بگویم سیاست بن سلمان این است که تصویر ایران را بعنوان پرچم دار اسلام و مخالف آل سعود نشان دهد و پرچم داری اسلام تنها هدفی است که جمهوری اسلامی از چهل سال پیش و از زمان تأسیس آن در سر می پرورد. در هر صورت عربستان (با وجود روابط محکم چین و هند با تهران) از مخالفت با ایران منافعی به دست می آورد و کوتاه فکری متولی حکومت ممکن است به برتری ایران منتهی شود، مسئله ای که تهدیدی برای امنیت حکومت عربستان است و نفوذ ایران در منطقه عربی و جهان اسلام را تقویت می کند.
عربستان به جای آنکه همچون گذشته به یاری مسلمانان و آرمان فلسطین بشتابد، امروز راه نابودی را در پیش گرفته است و تنها مزیت بن سلمان این خواهد بود که فروپاشی نظام کشورش را که همواره نماد راستین واپس گرایی در منطقه عربی و جهان اسلام بوده است تسریع خواهد کرد.