به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه محمدابراهیم الهی تبار در حاشیه بازدید میدانی از زیرساختهای مرز رسمی خسروی
برای خدمات دهی به زائران اربعین افزود: بازگشایی این مرز خیلی جدی است و تمامی تمهیدات در این رابطه در حال انجام است و به سمت و سویی میرویم شرایط را برای میزبانی و استقبال از زائران عتبات عالیات بعد از چندین سال وقفه ایجاد کنیم.
او با اشاره به تفاوت اربعین امسال با این رویداد بزرگ در سالهای گذشته اظهار داشت: امسال با توجه به لغو روادید از سوی دولت عراق حجم تردد زائران نسبت به سال گذشته ۲ برابر خواهد شد و این دغدغه مسئولان برای خدمات رسانی مطلوب به آنها است.
معاون استاندار کرمانشاه گفت: سال ۹۶ پیش بینی تردد ۵۰۰ هزار زائر از مرز رسمی خسروی شده بود که با توجه به افزایش این پیش بینیها طی امسال، امکانات موجود و زیرساختهای این امر فراهم میشود.
الهی تبار اضافه کرد: مرزهای سه گانه کشور شامل مهران، چذابه و شلمچه برای تردد زائران اربعین تجربهای را برای مسئولان ستاد اربعین در کشور ایجاد کرده و در طول این مدت مسایل و مشکلات رصد شده از این رو براساس این تجربه در سایر مرزها باید کار را در مرز خسروی مدیریت کرد.
او با اشاره به بازدید میدانی از زیرساختهای موجود در مرز خسروی و رصد مسایل گفت: امکانات مورد نیاز در جلسات آینده زیرساختهای اربعین مطرح خواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه هم در این بازدید گفت: شهرستان مرزی قصرشیرین میزبان اصلی زائران اربعین حسینی و عتبات عالیات است از این رو دستگاههای متولی و خدمات رسان استان آماده تامین زیرساختهای مورد نیاز برای ارائه خدمت در مرز خسروی هستند.
مهرداد سالاری افزود: مجموعه دستگاههای خدمات رسان باید نیازمندیهای خود را برای جلسه زیرساختهای اربعین در اواخر هفته جاری ارائه کنند و نیاز است با توجه به حجم انبوه زائرانی که اربعین امسال از مرز خسروی تردد میکنند پیش بینیها برای پنج برابر جمعیت فعال شهرستان قصرشیرین باشد.
وی اظهار داشت: زیرساختهای موجود در مرز خسروی از جمله توقف گاههای خودروها، مسیر تردد زائران و حمل و نقل زائران آمارگیری شود تا به عنوان یک بیس اولیه برای آن تصمیم گیری کنیم.
سالاری در ادامه گفت: باید در توقف گاهها امکانات رفاهی و سرویسهای بهداشتی متناسب با جمعیت به بخش خصوصی واگذار و از کمک آنها در این رابطه بهره بگیریم ضمن اینکه چندین استراحت گاه موقت در محوطه مرز رسمی خسروی برای سرویس دهی به زائران مشخص و مدیریت آن به جمعیت هلال احمر واگذار و از ظرفیت مساجد و مدارس و مراکز اقامتی برای اسکان زائران استفاده کنیم.
سالاری با بیان این که قرار نیست اربعین را دولتی کنیم، گفت: فراهم کردن زیرساختها وظیفه اصلی ما است و برای این کار بزرگ از ظرفیت تمامی شهرداریهای سطح استان کرمانشاه استفاده میکنیم.
او از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خواست از این فرصت برای معرفی استان و عرضه صنایع دستی و سوغات کرمانشاه بهره بگیرد.