به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز کرمانشاه، محمدابراهیم الهی تبار در گردهمایی سازمانهای مردم نهاد استان در روز ملی
تشکلهای اجتماعی و مردم نهاد اظهار داشت: نتیجه واگذاری امور به مردم در حوزه اجتماعی افزایش نشاط و مشارکت اجتماعی خواهد بود.
وی با بیان اینکه سمنها و سازمانهای مردم نهاد بخوبی نشان داده اند که میتوانند در توسعه کلان نقش آفرین باشند، افزود: مسائل اجتماعی با دستورالعمل و بخشنامه حل نمیشود و لازم است که تمرکز بر تغییر رفتارهای اجتماعی باشد چرا که این مسائل یک شبه حل نمیشود.
معاون سیاسی امنیتی استانداری با اشاره به اینکه اگر خواهان عبور از مشکلات هستیم باید جامعه توانمند داشته باشیم، گفت: توانمند شدن جامعه هم به تقویت سازمانهای مردم نهاد باز میگردد.
الهی تبار خاطرنشانکرد:موفقیت مستلزم مداخلات تاثیرگذار است و سازمانهای مردم نهاد موثرترین کسانی هستند که میتوانند این کار را انجام دهند.
وی یادآور شد: نمونه موفق این مداخلات کاری بود که در زلزله کرمانشاه صورت گرفت و مانع بروز رفتارهای پرخطر و آسیبهای اجتماعی شد.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری اظهار داشت: کار مداخله اجتماعی فقط برعهده دولت نیست بلکه یک حرکت همگانی است که به ویژه باید از درون خانوادهها و آموزش و پرورش شکل گیرد.
الهی تار یکی از آیتمهای ارزیابی خود از عملکرد مدیران را میزان بهره گیری آنها از سمنها دانست و افزود: مدیران دستگاهها به شکل کمی و کیفی در تقویت سمنها تلاش کنند و حضور سازمانهای مردم نهاد را در حوزه خود لازم بدانند.
وی تأکید کرد: دستگاهها باید تسهیل گر ورود سمنها باشند و میطلبد که مومنانه و با اعتقاد به سازمانهای مردم نهاد بنگرند نه بر اساس آئین نامههای اداری.
معاون سیاسی امنیتی استانداری اظهار داشت: نشست فعلی سمنهای استان نوعی پارلمان است که لازم است از جمع سمنها هیاتی اندیشه ورز تشکیل شود ودر ان مسایل و مباحث سمنها و موضوعات استان مطرح شود.
الهی تبار افزود: رویداد گردشگری کرمانشاه ۲۰۲۰ میتواند یکی از دستورکارهای این هیات اندیشه ورز در جهت توسعه استان باشد.
وی گفت: لازم است که حرکت دفاتر تسهیل گری در مناطق حاشیهای تداوم پیدا کرده و از مرحله آمار و اطلاعات به عملیات و اقدام درآید که در همین زمینه با اقدام شهرداری قرار است ۱۶ زمین ورزشی در سکونتگاههای غیررسمی احداث شود.