پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر : کارشناسان جهان پیش بینی میکنند تا سال ۲۰۲۰ در کل جهان دانش آموختگان رشتههای دیتا داده صاحب شغل خواهند بود
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، آقای علی محدث خراسانی، رئیس دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم افتتاحیه اولین جشنواره ملی دانش آموزی گفت: امروز شاهد یک مشکل فرهنگی در جامعه هستیم که به آینده علمی ما ممکن است لطمه بزند، زیرا تقاضا برای گروههای ریاضی و مهندسی در کشور به شدت کاهش یافته و این امر در آینده اقتصادی ما تأثیرگذار خواهد بود.
وی ادامه داد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر با برگزاری چنین جشنوارههایی به دنبال این است تا بتواند علاقه مندی در حوزه ریاضی و رشتههای مهندسی را بیشتر کند و دانش آموزان به ویژه آنهایی که تا چند سال آینده وارد دانشگاه خواهند شد با رشتههای دانشگاهی آشنا شوند.
وی افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر مایل است تا رشتههای مهندسی را بیشتر معرفی کند، زیرا این تصور در جامعه به وجود آمده که رشتههای پزشکی پول ساز هستند، اما ما نشان میدهیم که خلاف این امر حاکم است.
خراسانی گفت: اکنون ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر رشته پزشکی نداریم، اما رشته مهندسی پزشکی برقرار است، رشتهای که در آینده نزدیک کارهای مهمی انجام خواهد داد و کارشناسان پیش بینی کرده اند تا چند سال آینده دیگر پزشکان با چاقو جراحی نمیکنند بلکه این عمل به وسیله یک ربات انجام خواهد شد.
آقای محدث تصریح کرد: کارشناسان جهان پیش بینی میکنند تا سال ۲۰۲۰ در کل جهان دانش آموختگان رشتههای دیتا داده صاحب شغل خواهند بود و بسیاری از دانش آموختگان باید بدانند که این رشته تضمین شده است.
رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: یکی از اهداف ما از برگزاری جشنواره ملی دانش آموزی جذب مخاطبان بیشتر بود به همین منظور از دانش آموزان سراسر کشور دعوت کردیم تا در این مراسم حضور یابند.
آقای محدث در خصوص تعداد شرکت کنندگان یادآور شد: در این جشنواره دو روزه از ۲۱ استان و ۵۸ شهر شرکت کننده داریم و هزار و ۵۰۰ دانش آموز از ۲۱۷ مرکز آموزشی در اینجا با یکدیگر به رقابت میپردازند.