«فیشینگ» ۵۸ درصد جرایم مالی استان کرمانشاه را تشکیل میدهد
رئیس پلیس فتا استان با اشاره به افزایش پروندههای این پلیس در حوزه جرایم مالی، گفت: ۵۸ درصد جرایم مالی استان کرمانشاه را فیشینگ تشکیل میدهد.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز کرمانشاه، سرهنگ علی کریمی در تشریح این خبر اظهار داشت: مجرمان با ارسال پیامک به
قربانیان با عناوینی، چون استخدام، سبدکالا، سهام عدالت، ثبت نام کارت سوخت و ... لینک سایتهای فیشنگ را برای قریانیان ارسال کرده و آنان را ترغیب به کلیک کردن بر روی لینک مذکور میکنند.
وی افزود: فیشینگ به معنای ساخت صفحهای با ظاهری کاملاً یکسان با درگاه پرداخت بانک است که اگر افراد قربانی وارد چنین صفحاتی شوند، ممکن است در نگاه اول تصور کنند وارد سایت اصلی شده و اطلاعات کارت خود را وارد نمایند، اما در واقع از این طریق تمامی اطلاعات کارت بانکی شامل رمزدوم، cvv، تاریخ انقضای کارت برای مجرم ارسال میشود.
سرهنگ کریمی گفت: در چهارماه سال ۹۸ فیشینگ ۵۸ درصد کل جرایم پلیس فتا استان کرمانشاه را شامل شده که این موضوع نشان دهنده ضعف همشهریان در شناخت سایتهای جعلی و استفاده بدون رعایت نکات امنیتی از فضای سایبر و خرید اینترنتی است.
رئیس پلیس فتای استان با بیان اینکه سایتهایی که در آن اطلاعات مالی وارد میشود میبایست از پروتکل SSL استفاده نمایند، خاطرنشان کرد: در تمامی درگاههای بانکی قبل از آدرس، عبارت https:// قرار میگیرد.
سرهنگ کریمی گفت: از سوی دیگر پس از نام بانک تمام درگاههای بانکی کشور میبایست آدرس shaparak.ir وجود داشته باشد.
وی یادآور شد: همچنین وجود علامت قفل سبز رنگ در کنار صفحات آدرس اینترنتی نیز در تشخیص اعتبار سایت اینترنتی میتواند به کاربران کمک کند.