پخش زنده
امروز: -
بهره برداری از واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی استان مرکزی در سال جاری بیش از ۳۳۰ فرصت شغلی را به همراه خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با بیان اینکه ظرفیت فرآوری محصولات خام کشاورزی استان مرکزی در سال جاری ۱۵۸ هزار تن افزایش یافت، گفت: این ظرفیت با بهره برداری از ۱۲ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی ایجاد شده و در این حوزه استان بیش از تعهدهای امسال عملکرد داشته است.
صفری افزود: این واحدها با اعتباری بالغ بر ۳۳۶ میلیارد ریال در استان مرکزی به بهره برداری رسیده که ۵۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال آن از محل اعتبارات و حمایت های دولتی تامین شده است و با راه اندازی این واحدها برای ۹۲ نفر به صورت مستقیم اشتغال زایی شده است.
وی ادامه داد: ۲۴ فقره مجوز ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی امسال در این استان صادر شده که با بهره برداری از آن ها ۳۲۶ هزار تن به ظرفیت جذب مواد خام کشاورزی در واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی استان افزوده شده و ۳۳۰ فرصت شغلی فراهم می شود.
مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت:۲۴۴ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت فرآوری و جذب ۲ میلیون و ۴۲۴ هزار تن محصولات خام کشاورزی در استان مرکزی فعالیت دارند و بر اساس آمارهای موجود ظرفیت تولید محصولات خام کشاورزی در استان حدود ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار تن است.
صفری افزود:: سه هزار و ۵۳ فرصت شغلی در حوزه صنایع فرآوری کشاورزی استان مرکزی ایجاد شده است.
وی، پیگیری و اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبر معظم انقلاب در بخش صنایع تبدیلی و غذایی، ایجاد ظرفیت فرآوری برای ۶۳ هزار تن محصولات خام کشاورزی بر اساس برنامه ششم توسعه ، ایجاد اشتغال برای ۴۴۰ نفر در این واحدها و کاهش هفت هزار تنی ضایعات بخش کشاورزی را از جمله برنامه های مدیریت صنایع تبدیلی و تکمیلی استان مرکزی عنوان کرد.
مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: استقرار صنایع تبدیلی در شهرها، شهرک ها، نواحی صنعتی یا قطب های تولید محصولات کشاورزی، فعال سازی واحدهای غیر فعال و نیمه فعال موجود در قالب اقتصاد مقاومتی و تکمیل طرح های بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی با حمایت های لازم به صورت پرداخت تسهیلات بانکی از طریق ستاد اقتصاد مقاومتی از دیگر برنامه های این سازمان در سال جاری است.
صفری، کمبود نقدینگی برای بهره برداری و تکمیل طرح، خرید مواد اولیه، سرمایه در گردش و نوسانات شدید بازار را از جمله مهمترین مشکلات واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی استان دانست.
استان مرکزی با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهره بردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعالیت دارند.