پخش زنده
امروز: -
در استان اصفهان 65 سایت وکشتارگاه دام با هدف عرضه و اطمینان ازخرید دام سالم و ارائه خدمات به مردم در روز عید قربان فعال است .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت : در روز عید سعید قربان شبکه دامپزشکی استان 74 اکیپ ثابت و42 اکیپ سیار راه اندازی کرده تا بر روند ذبح دامهای قربانی نظارت کامل شود.
محمد کشتکاربا بیان اینکه 193 دکتر دامپزشک ، بازرس بهداشتی گوشت وناظر ذبح شرعی در این مراکز حضور دارند گفت مردم میتوانند برای اطمینان از کشتارگاههای سطح شهر استان اقدام به خرید کنند.
وی افزود: مسئولان فنی بهداشتی قبل از کشتار دامها را معاینه کرده و در صورت سلامت، ذبح با نظارت روحانی ناظر ذبح شرعی انجام و پس از کنترل لاشه صحت وسلامت لاشه قربانی استحصالی تأیید میشود.
کشتکار گفت:اگر دامی ذبح شد گوشت تازه آن را حداقل 48 ساعت در یخچال و نه در فریزر و در برودت صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری و بعد از 48 ساعت مصرف کنند، در زمان ذبح هم حتماً مراقب باشند که مسائل بهداشتی را رعایت کنند و دستکش دستشان باشد و خون به صورت و مهمترین قسمت آن چشم، زخمشان و به افراد پاشیده نشود.
وی افزود: پارسال در عید سعید قربان بیش از هفت هزار و 700 رأس دام قبل از کشتار بازرسی شدند که از این تعداد به هفت هزار و 106 رأس اجازه کشتار داده شده است.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: ۳۷ محل موقت برای کشتار قربانی ها برای حاجیان در اصفهان در نظر گرفته شده است.
عبدالرضا مرادی افزود: در روز عید سعید قربان بیش از ۳۳ کشتارگاه دام و 37 محل موقت برای کشتار دام های قربانی آماده خدمت رسانی به مردم است.
وی گفت: شهروندانی که به هر دلیلی نمی توانند دام قربانی خود را به کشتارگاه یا محلهای مشخص شده انتقال بدهند، برای اعزام اکیپهای سیار مستقر در شبکه های دامپزشکی شهرستان ها می توانند با سامانه پاسخگویی ۱۵۱۲ تماس بگیرند و درخواست اکیپ های سیار برای مراجعه به محل کشتار کنند.