به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان ، در این مراسم که در سالن پیامبر اعظم استانداری برگزار شد، نمایندگان رسانهها و خبرگزاریهای مختلف به بیان دیدگاهها و مشکلات پیش روی خود پرداختند
نبود امنیت شغلی، هزینههای گزاف چاپ و نشر، استفاده از ظرفیت نخبگان کرد در عرصه اطلاع رسانی، عدم انتقاد پذیری برخی از مدیران و مشکلات صنفی و بیمهای از مهمترین مواردی بود که خبرنگاران به آن پرداختند
استاندار کردستان هم در این مراسم، تعامل و همدلی مدیران و رسانهها را گام اول در جهت توسعه استان دانست
مرادنیا با انتقاد از اینکه بسیاری از اقدامات انجام شده در استان توسط برخی رسانهها دیده و گزارش نمیشود افزود: رسالت ما امید آفرینی در جامعه و نیز جذب سرمایه گذار برای استان باشد
وی با اشاره به اینکه برخی رسانهها و خبرنگاران به صورت هدفمند، مدیران استان رانقد و تخریب میکنند گفت::وقتی استان و مدیران آن ناکارمد نشان داده شوند نمیتوان انتظار سرمایهگذاری در استان داشته باشیم.
استاندار کردستان در بخش دیگری ازسخنانش به بازنگری و ساماندهی وضعیت رسانهها و رسیدگی به مطالبات آنها اشاره کرد و گفت: برای کمک به خبرنگاران، صندوق خانه مطبوعات با کمک بلاعوض ۲۰۰ میلیون تومانی ایجاد خواهد شد
مرادنیا همچنین قول داد ازهفته آینده پیگیر دریافت مجوز یک نشریه ملی در کردستان با توزیع و گستره کشوری باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان هم با اشاره به فعالیت ۱۱۰ نشریه چاپی و الکترونیکی و نیز سرپرستی و نمایندگی ۵۰ خبرگزاری و نشریه کشوری در استان گفت: برای اینکه استان تربیون کشوری هم داشته باشد نیاز به وجود و فعالیت خبرگزاریها و نشریات سراسری داریم که پیگیر آن هستیم.
قلعهشاخانی با اشاره به اینکه منابع درآمدی رسانههای استان یارانههای دولتی و آگهیها است افزود: قرار است یارانههای دولتی در ۸ استان کشور از جمله کردستان ۳ برابر افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه هرکسی شرایط حداقلی دریافت نشریه را داشته باشد مجوز انتشار به او داده میشود، گفت: این مخاطب و جامعه است که مشخص میکنند که کدام نشریه به فعالیت خود ادامه دهد.
قلعهشاخانی همچنین در مورد توزیع آگهیها در برخی روزنامهها عنوان کرد: در این رابطه منع، خلا و ابهام قانونی و جود دارد و این قانونگذاراست که تعیین میکند برخی آگهیها باید در نشریات کثیرالانتشار منتشر شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان همچنین در مورد بیمه خبرنگاران نشریات گفت: این موضوع از وظایف خود نشریات است.
وی یادآور شد: در غیر این صورت خبرنگاران از طریق صندوق هنرمندان و نویسندگان تحت پوشش بیمهای قرار میگیرند.
کاظم ایمان زاده رییس خانه مطبوعات کردستان هم با اشاره به فعالیت ۱۸۰ فعال رسانهای در استان گفت: از این تعداد ۱۴۰ نفر عضو خانه مطبوعات هستند.