صادرات ۲۰درصد از فرآوردههای لبنی نیشابور
۲۰درصد از محصولات فرآوردههای لبنی شهرستان نیشابور صادر میشود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی،
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: ۸۰واحد صنایع تبدیلی و غذایی در شهرستان نیشابور روزانه ۳۹۲تن انواع فرآورده های لبنی شامل شیر، پنیر، ماست، دوغ، کره و شیرخشک تولید می کنند که از این میزان ۲۰درصد به خارج از کشور صادر می شود.
محمدعلی فرهمندراد افزود: از این تعداد واحد تولیدی ۱۶واحد لبنی با ظرفیت اسمی ۱۵۸هزار و ۹۷۰تن در سال و تولید واقعی ۱۱۷هزار و ۷۰۰تن در سال انواع فراوردههای لبنی را تولید می کنند.
وی ادامه داد: روزانه بیش از ۶۰۰تن شیر، جذب کارخانه های تولید مواد لبنی نیشابور می شود و این شهرستان با تولید روزانه ۷۲۰تن شیر خام مقام اول تولید این محصول را در خراسان رضوی دارد به نحوی که شیر تولیدی این شهرستان به خارج از استان نیز صادر می شود.
فرهمندراد اظهار داشت: شیر خام نیشابور دارای بالاترین کیفیت است و طبق آزمایشها بار میکروبی آن در پائین ترین سطح قرار دارد.
وی اضافه کرد: هم اکنون کارخانه های تولید مواد لبنی نیشابور زمینه اشتغال ۶۰۰نفر را به طور مستقیم و هزار و ۲۰۰نفر را به صورت غیرمستقیم فراهم کرده است.