توصیه دامپزشکان :
گوشت و جگر قربانی را تا مدتی در یخچال نگهداری کنید
معاون اداره کل دامپزشکی استان سمنان: شهروندان گوشت قربانی را 24 ساعت و جگر را 48 ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان سمنان گفت: علاوه بر این شهروندان توجه کنند که موقع قطعه قطعه کردن گوشت ها ، دستکش بدست داشته باشند.
حسن هاشم زاده همچنین از فعالیت 32 تیم دامپزشکی برای نظارت بر ذبح بهداشتی و شرعی دام در عید سعید قربان خبر داد و گفت: این تیم ها شامل 20تیم سیار و 12تیم ثابت از 27دکتر، 34بازرس گوشت و 13ناظر شرعی است.
وی به شهروندان توصیه کرد: افرادی که قصد قربانی دام را در منزل دارند می توانند با سامانه تلفنی 1512 تماس بگیرند تا کارشناسان دامپزشکی بر شرایط ذبح نظارت داشته باشند.
13قربانگاه در استان سمنان در روز عید قربان برای ذبح دام فعال است