پخش زنده
امروز: -
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان قم : ۲۰۰ تن گوشت شتر سالیانه در استان قم تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم، علی اصغر همت، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان در گردهمایی شترداران که در شهر قنوات برگزار شد، با بیان اینکه، اهدافی برای تولید حمایتی شتر پیش بینی شده است، افزود: پرورش شتر، فعالیتی اقتصادی با بهره وری بالا است و کسانی که در حال تولید علوفه برای شتر با ۵۰ نفر شتر هستند، میتوانند با مراجعه به سازمان نظام مهندسی کشاورزی، پروانه پرورش شتر اخذ کرده و از تسهیلات آن بهرهمند شوند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان، افزود: در حال حاضر تعداد شتر در استان قم از ۴ هزار نفر به ۷ هزار نفر افزایش یافته است.
مسئول بیوتکنولوژی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور هم گفت: ۱۸ هزار تن شیر ارگانیک شتر در کشور در سال تولید میشود و استان قم به علت شرایط اقلیمی زمینه تولید شیر و گوشت شتر را دارد.
اسدی افزود: هم اکنون روزانه ۵۰۰ لیتر شیر شتر در قم تولید میشود، اما زیرساخت فرآوری این محصول در استان قم فراهم نشده است.
وی تصریح کرد : قاچاق شتر دوکوهان از دیگر آسیبهای وارد بر این صنعت کم هزینه و پردرآمد است و این موضوع سبب شده شتر دوکوهانه که در استان قم ۱۰۰ نفر از آن وجود دارد در معرض انقراض قرار گیرد.