کشتار دام قربانی با نظارت دامپزشکی
دامپزشکی کرستان به مردم توصیه کرد در روز عید قربان برای جلوگیری از انتقال بیماریهای احتمالی بهتر است ذبح دام در کشتارگاههای استان یا زیر نظر اکیپهای سیار انجام دهند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، مدیرکل دامپزشکی کردستان افزود: احتمال انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام در صورت کشتار دام در فضای غیر از کشتارگاه وجود دارد به همین دلیل بهتر است ذبح دام در اماکن مجاز انجام شود.
مجتبی ورمقانی افزود: جگر دام سبک و سنگین میتواند کانون بسیاری از بیماریها باشد بنابراین به همشهریان توصیه میشود از خوردن جگر در صورت امکان خودداری کنند و گوشت ذبح را هم ۴۸ ساعت در دمای ۴ درجه سانتیگراد نگه داشته و سپس مصرف کنند.
وی با بیان اینکه ۳۹ اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی بر ذبح شرعی و بهداشتی دام در روز عید قربان در استان نظارت میکنند، افزود: ۳۹ اکیپ سیار، ۲۷ اکیپ ثابت و نیروی مرتبط با دامپزشکی بر ذبح دامهای قربانی در روز عید قربان نظارت میکنند.
ورمقانی گفت: در این طرح ۹ ناظر ذبح شرعی در ۶ کشتارگاه حضور دارند و همچنین ۳۴ دکتر دامپزشک، ۴۷ بازرس بهداشتی گوشت از ساعت ۷ صبح تا ساعت ۱۳ عصر در اجرای این طرح فعالیت دارند.
وی گفت: به منظور حفظ سلامت مردم، ارتقای بهداشت عمومی و پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام به ویژه بیماریهای خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت برنامه ریزی و مکاتبات لازم انجام شده تا نظارت بر ذبح دامهای نذری به بهترین شکل انجام شود.