127 گروه دامپزشکی از امروز بر خرید و ذبح دام در استان مازندران نظارت می کنند.
127 گروه ثابت و سیار دامپزشکی در مازندران از امروز بر دام های قربانی نظارت می کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مازندران ، مدیر کل دامپزشکی مازندران گفت : به شهروندان توصیه می شود برای پیشگیری از شیوع بیماریهای مشترک بین انسان و دام با نظارت کارشناسان اداره کل دامپزشکی برای خرید دام اقدام کنند.
دکتر رضوانی با اشاره به اینکه کشتارگاههای صنعتی مازندران ، آماده ذبح دام هستند افزود : 65 گروه ثابت و 62 گروه سیار ، 45 بازرس گوشت و 15 ناظر شرعی در 24 ساعت قبل از امروز برای کنترل بهداشت گوشت و ذبح شرعی آن در مراکز عرضه دام سراسر استان مستقر شدند.
به گفته وی ، کارشناسان اداره کل دامپزشکی مازندران همچنین برای اطمینان از سلامت گوشت دام از ساعت 7 صبح تا 13 فردا همزمان با عید قربان در همه شهرهای استان حضور خواهند داشت.
مدیر کل دامپزشکی با اشاره به اینکه مردم ، دام سالم را برای قربانی از میادین عرضه دام تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند افزود : مردم می توانند بعد از قربانی کردن ، لاشه دام را به ادارات دامپزشکی و یا میادین اصلی شهر که اکیپ های ثابت ما در آن مستقر هستند مراجعه نموده تا لاشه ها و اندرونه های خوراکی شامل دل ، جگر ، قلوه و ریه توسط کارشناسان دامپزشکی مورد بازرسی صحیح قرار گیرد تا مشکلی از بابت بیماریهای دام پیش نیاید.
دکتر رضوانی تاکید کرد : از کشتار دام در معابر عمومی جداً خودداری شود و بمنظور جلوگیری از احتمال بروز بیماریهای مشترک همچون بیماری تب کریمه کنگو ، علاوه بر رعایت نمودن بهداشت فردی و استفاده از دستکش در زمان کشتار و قطعه بندی گوشت ، لاشه دام قربانی شده حداقل به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود.