پخش زنده
امروز: -
یکی از نانواییهای آزادپز شهرک آپادانا، واقع در منطقه ۵تهران نان سنگک ۱۰هزار تومانی ونوع بربری ۵هزار تومنی آپشنالی اختصاص در اختیار مشتریان خود قرار میدهد.
به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صداوسیما؛نانی که از نظر وزن و کیفیت پخت تغییر چندانی نسبت به نان سنگک ۲تا ۳هزار تومانی عرضه شده در این واحد صنفی نداشته و تنها با نازکتر و کشیدهتر شدن و استفاده از برخی افزودنیها مانند کنجد با قیمت چند برابری در اختیار مشتریان متقاضی قرار میگیرد.
پدیده نان لاکچری چند سالی است که در نانواییهای سنتی بهخصوص با پخت انواع نان سنگک و بربری رایج و موجب شده تا نان سنگک سفارشی تا مرز ۱۰هزار و نوع بربری آن تا ۵هزار تومان برای مشتریان خاص آب بخورد. اما اوضاع نانهای سنتی با آرد دولتی نیز چندان بهتر از نانواییهای آزادپز نیست، نانهایی که هر روز کوچک و بیکیفیتتر شده و نانواییها عملا به محلی برای مشاجره مردم و نانوایان در مورد حجم و کیفیت نان و دخل و خرج ناهمخوان نانوایان تبدیل شده است؛ نانوایانی که تلاش میکنند با فروش نایلون ۵۰۰تومانی و نانهای سفارشی آپشنال روزگار خود را بگذرانند.
شرایط کنونی بازار نان موجب تغییر معیارهای سفارش خرید نان در برخی نانواییهای آزادپز شده است بهنحوی که برخلاف گذشته که نرخ مصوب اتحادیهها محور خرید و فروش نان بود اکنون در اغلب نانواییهای سنگکی و بربری، مشتری بنابر برخی آپشنها و افزودنیهای مجاز، قیمت مثلا۲، ۳تا ۷هزار تومانی خرید نان را به نانوا سفارش میدهد اما با وجود پرداخت هزینه بیشتر همچنان از کیفیت و قیمت نان عرضه شده ناراضی است.