به گزارش
خبرگزاری صداوسیما خلیج فارس، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی هرمزگان گفت: این گروهها ۳۹ نفر بازرس بهداشت گوشت، ۲۳ نفر دامپزشک و ۲۶ نفر ناظر ذبح شرعی هستند.
کامبیز امجدی هدف از استقرار این گروهها را حفظ سلامت عمومی جامعه، جلوگیری از انتقال بیماری بین دام و انسان، و ذبح سالم و شرعی دام عنوان کرد.
هرمزگان ۹ کشتارگاه صنعتی و نیمه صنعتی دارد که با نظارت دامپزشکی فعالیت میکنند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی هرمزگان گفت: در روز عید قربان گروههای سیار نیز در مناطق مختلف شهر گشت زنی و بر ذبح دامهای مردمی نیز نظارت میکنند.
وی توصیه کرد: مردم دام زنده و گوشت موردنیاز خود را از کشتارگاهها تهیه کنند.
وی افزود: تب کریمه کنگو یک بیماری حاد خونریزی دهنده است که از دام زنده به انسان منتقل میشود.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی هرمزگان گفت: این بیماری خطرناک در دام زنده علائم خاصی ندارد و تنها در انسان با سردرد، حالت تهوء، اسهال و استفراغ و خونریزی زیرپوستی تشخیص داده میشود.
کامبیز امجدی افزود: برای پاسخگویی به سوالات شهروندان و نیاز آنان در روز عید قربان ادارات دامپزشکی در شهرستانها فعال اند.
وی همچنین از خانوادهها خواست برای خنثی سازی عامل بیماری در دام، گوشت گرم ذبح شده را ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنند.
مسئول نمایندگی، ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی هرمزگان هم گفت: دام زنده برای قربانی در این روز باید سالم باشد.
حجت الاسلام رضا حمزهای افزود: سن شتر برای قربانی باید ۵ سال تمام، گاو و بز ۲ سال و گوسفند یک سال تمام باشد.
مسئول نمایندگی، ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی هرمزگان افزود: تمام ناظران شرعی و ذابحان آموزش دیده صاحب کارت شناسایی از سوی دفتر نمایندگی، ولی فقیه هستند و بر ذبح سالم و حلال احشام انظارت میکنند.