پخش زنده
امروز: -
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی و سرپرست اداره کل بهزیستی استان قم از افزایش اعتبارات حمایتی امسال برای ایجاد اشتغال پایدار افراد تحت پوشش خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی در پنجمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان قم گفت: اعتبار سال گذشته تبصره 16 برای ایجاد اشتغال پایدار افراد تحت پوشش بیش از 19 میلیارد تومان بود که امسال به 60 میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است .
اکبر میرشکار در تشریح تخصیص اعتبار سال گذشته و نتایج آن گفت: سال 97، هزار و 180 نفر به بانک های عامل معرفی شدند که 94 درصد آن ها موفق به دریافت وام اشتغال به میزان هر نفر 20 میلیون تومان شدند .
وی افزود: امسال سرانه هر نفر به 50 میلیون تومان و جمع کل مبلغ تخصیصی وام اشتغال نیز به 60 میلیارد تومان افزایش یافته است.
آقای کریمی سرپرست اداره کل بهزیستی هم گفت: اعتبار امسال ایجاد اشتغال پایدار برای افراد تحت پوشش به 21میلیارد تومان و سرانه هر فرد هم به 50 میلیون تومان رسیده است .
وی با اشاره به اینکه سال گذشته در مجموع 8 میلیارد تومان به این امر اختصاص یافته بود گفت: 441 نفر سال گذشته موفق به دریافت این وام شدند و 123 نفر هم با ایجاد اشتغال از حمایت بهزیستی خارج شدند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم در گزارشی از کاهش اعتبارات مشاغل خانگی خبر داد و گفت: اعتبار سال گذشته ایجاد مشاغل خانگی 11میلیارد تومان بود که امسال به 5 میلیارد تومان کاهش یافته است.
آقای کاویانی با بیان اینکه سال گذشته در مشاغل خانگی بیش از یک هزار نفر مشغول به کار شدند تصریح کرد: اعتبار استان قم برای بخش مشاغل خانگی باید تا 100 میلیارد تومان افزایش باید.
وی همچنین از جذب هزار و 200 نفر در طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی در سال گذشته خبر داد و گفت: سهمیه تخصیصی امسال قم در این طرح کاهش یافته و به 570 نفر رسیده است .
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان هم از پذیرش 20 طرح اقتصاد مقاومتی استان به عنوان طرح ملی خبر دارد و گفت: از مجموع 34 پروژه اقتصاد مقاومتی استان در سال 98، 20طرح ملی و 14طرح به عنوان طرح استانی در ستاد مرکزی فرماندهی اقتصاد مقاومتی پرداخت شده است.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت هم از افزایش تسهیلات رونق تولید در سال جاری سخن گفت و افزود: این تسهیلات از 900 میلیارد تومان سال 97 به هزار و 80 میلیارد تومان افزایش یافته است .
در این جلسه که به ریاست استاندار برگزار شد آقای سرمست ضمن قدردانی از تلاش های کمیته امداد و بهزیستی ، پیشنهاد استرداد ارزش افزوده صاحبان واحدهای تولیدی را، به تناسب میزان بازگشت ارز صادراتی آن ها ، به عنوان یکی از پیشنهادهای مهم این جلسه ، مصوب اعلام کرد و گفت: برخی از پیشنهادات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی قم که به تهران ارسال شده، کاربرد کشوری پیدا کرده است.
وی همچنین با اشاره به آتش سوزی دو واحد صنعتی در شکوهیه در روز شنبه هفته قبل ، بر سخت گیری رعایت مسایل ایمنی از سوی واحدهای صنعتی تاکید کرد .
آقای نصیری مدیرعامل شرکت گاز استان نیز ، همگن نبودن صنایع موجود در شهرک شکوهیه را علت اصلی وقوع آتش سوزی ها دانست و گفت: توجه به مسایل ایمنی، سلامت و بهداشت شهرک شکوهیه باید به طوری جدی در دستور کار قرار گیرد.
حجت الاسلام ذوالنوری نماینده قم در مجلس شورای اسلامی هم تاخیر در پرداخت تسهیلات را از سوی بانک ها قابل قبول ندانست و گفت: این امر تبعاتی در پی دارد که مهمترین آن ، افزایش قیمت محصولات یا مواد اولیه و رسیدن به فصل سرماست که موجب می شود تسهیلات در زمان مقرر خود، کارایی نداشته باشد.