به گزارش
خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز گیلان، دکتر محمدباقر نوبخت راه برون رفت از تنگناها و محدودیتهای مشهود در جنگ اقتصادی حاضر را اولویت بندی معضلات و ظرفیتهای پیش روی واحدهای تولیدی و صنعتی عنوان کرد و نیل به اهداف مورد نظر را در گرو اتحاد در بستر وحدت رویه دانست.
معاون رئیس جمهور با تشریح برنامه های دولت در امور زیربنایی از قبیل آزادراه و خط آهن تصریح کرد: در حال حاضر بسترهای نقل و انتقال کالا با بهره گیری از ظرفیتهای کریدور شمال - جنوب در گیلان مهیاست و کمک به تولید و صنعت این استان می تواند زمینه ی توسعه ی اقتصادی و رونق اشتغال را در گیلان تسریع کند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه همچنین از مجموعه ی مدیران واحدهای صنعتی استان خواست عمده ترین محدودیت ها و تنگناهای مرتبط با سرمایه در گردش، افزایش ظرفیت تولید، تامین منابع مالی و بهره گیری از تسهیلات بانکی را به نمایندگان سازمان برنامه و بودجه ارائه دهند تا دستورات لازم جهت رسیدگی به مطالبات صاحبان صنایع صادر شود.
ارسلان زارع سرپرست استانداری گیلان نیز در این نشست گزارشی از اقدامات انجام شدهه در خصوص زراعت چوب و تامین مواد اولیه ی واحدهای سلولزی استان ارائه کرد و افزود: استانداری آمادگی دارد اقدامات لازم را جهت تامین منابع مورد نیاز صنایع گیلان انجام دهد.
در ادامه ی این نشست هر یک از مدیران مرتبط با صنعت گیلان دغدغه ها و چالشهای اساسی خود را در خصوص افزایش تولید، محدودیتهای گمرگی، صادرات و سرمایه در گردش بیان کردند.
معاون رئیس جمهوری همچنین از سه واحد تولیدی در شهر صنعتی رشت بازدید کرد.
محمدباقر نوبخت عصر امروز از سه شرکت تولیدی روجین پایا، مجتمع ذوب آهن درفک شمال و فولاد آناهیتا در شهر صنعتی رشت بازدید کردند.
شرکت فولاد آناهیتا با حجم سرمایه گذاری در حدود 444 میلیارد ریال، ظرفیت تولید سالیانه 32 هزار تن فولاد را دارد.
مجتمع ذوب آهن درفک شمال که تولیدات آن شمش فولاد ساده کربنی و آلیاژی است نیز با میزان سرمایه گذاری حدود 780 میلیارد ریال فعالیت خود را آغاز کرده است.
شرکت روجین پایا نیز که تولیدات آن در حوزه اوراق فشرده چوبی با روکش ملامینه و هایگلاس است با سرمایه گذاری حدود 939 میلیارد ریال درحال فعالیت است.
مجموع ظرفیت اشتغال این سه واحد صنعتی 340 نفر است که با توسعه آن می توان شاهد رشد این رقم بود.